Τελευταία Νέα

Ζιάγκος – «Ιδιαίτερη χρονιά για το Ρέθυμνο»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Βαγγέλης Ζιάγκος, μίλησε για τη νέα σεζόν που ξεκινά για το Ρέθυμνο, το οποίο έδωσε έμφαση στα νέα παιδιά.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος σχολίασε τα εξής: «Πρόκειται για μία ιδιαίτερη χρονιά για τον οργανισμό που λέγεται Ρέθυμνο Cretan Kings. Τα στοιχεία της πρόκλησης είναι έντονα για όλους. Είναι ιδιαίτερη υπό την έννοια του ότι επιλέχθηκε ένα συγκεκριμένο μοντέλο στελέχωσης του ρόστερ, βασισμένο στη νεαρή ηλικία των παικτών, στο κίνητρο του κάθε αθλητή για την προσωπική του εξέλιξη και στη δίψα του για διάκριση. Ξεκινήσαμε λίγο νωρίτερα από την πλειοψηφία των περισσότερων ομάδων και σε μία δύσκολη περίοδο για την πόλη.

Σε μία περίοδο τουριστικής αιχμής και γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση για τις προσπάθειες που έγιναν για να είναι όλα τακτοποιημένα. Ξεκινήσαμε νωρίτερα γιατί είμαστε μία νεανική ομάδα. Άρα θέλουμε περισσότερο χρόνο εμπέδωσης για τις αρχές που θέλουμε να περάσουμε στο παιχνίδι μας. Υπάρχει έντονο το στοιχείο της θέλησης από τα παιδιά. Η ομάδα δείχνει πως αποτελείται από πολύ καλούς αθλητές, από καλά παιδιά και χαρακτήρες. Κομμάτια πάνω στα οποία θέλουμε να επενδύσουμε.

Aναλαμβάνοντας πέρυσι την ομάδα σε αυτήν την χρονική στιγμή, δεν υπήρχε στο μυαλό μου ως σκέψη πως η πίεση για τον τελικό στόχο να σωθεί η ομάδα είναι λιγότερη επειδή το ρόστερ δεν το έφτιαξα εγώ. Για φέτος, πράγματι, αντικειμενικά μιλώντας. Όταν ο προπονητής που έχει και τον τελευταίο λόγο στις επιλογές κάποιων παικτών, πάντα σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της ομάδας που είναι ένας άνθρωπος που ψάχνει το μπάσκετ και έχει άποψη, και σε καθημερινή και άμεση συνεργασία με τους συνεργάτες μου. Στο τέλος της ημέρας, όμως, τη βασική ευθύνη την έχει ο προπονητής που είναι αυτός που εκτίθεται. Άρα, με βάση αυτό, ναι υπάρχει μία πίεση παραπάνω του να τα καταφέρουμε και να πείσουν τα παιδιά πως δικαίως βρίσκονται εδώ που βρίσκονται».

Για την τελική επιλογή του Ραμόν Χάρις και τους απρόοπτους τραυματισμούς των Μπράουν και Τέιλορ, ο Βαγγέλης Ζιάγκος απάντησε: «Μου δίνετε την ευκαιρία να κάνω κάτι που δεν το συνηθίζω. Να ευλογήσουμε τα γένια μας. Αυτές οι δύο απανωτές αντικαταστήσεις παικτών από κάτι έκτακτο, από κάτι που δεν εξαρτιόταν από μας και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και στην ίδια θέση και δη που η αγορά έχει μεγάλη δυσκολία να δώσει παίκτες, έδειξε ένα σπουδαίο αντανακλαστικό και στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση. Από τη μία θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και από την άλλη να συγχαρώ τους συνεργάτες.

Ο Ραμόν Χάρις είναι ένας αθλητής που προσθέτει στον κορμό των ξένων ένα στοιχείο που λείπει από την ομάδα μας. Τη σπουδαία εμπειρία από την ελληνική λίγκα και το σημαντικότερο την εμπειρία μιας φανέλας που έπαιξε εν μέσω συνθηκών πίεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς (σ.σ. πέρυσι στον Άρη)».

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν σε ιατρούς και νοσηλευτές!

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS Ανταποκρινόμενη …

Δημήτρης Μενουδάκος – «Από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες το Ρέθυμνο»

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Δημήτρης Μενουδάκος μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize