Τελευταία Νέα

Υποψήφια στην δημοτική ομάδα «Ρέθυμνο Αξίζεις» η Ειρήνη Παπαδόσηφου

Με τον Θοδωρή Νίνο υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Ειρήνη Παπαδόσηφου

Η Ειρήνη Παπαδόσηφου, Πολιτικός Μηχανικός θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Θοδωρή Νίνο και την Δημοτική Ομάδα «Ρέθυμνο Αξίζεις»στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα προσωπικά η πρόσκληση – πρόκληση να είμαι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ρέθυμνο Αξίζεις» του αυριανού Δημάρχου Θοδωρή Νίνου που απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν την πόλη και επιθυμούν να προσφέρουν.

Επιθυμώντας να συμβάλλω τόσο ως γυναίκα, αλλά και ως μηχανικός στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που έχουν αναδειχθεί και συσσωρευτεί όσον αφορά την καθημερινότητα των πολιτών και τα τεχνικά έργα, συντάσσομαι και δηλώνω παρούσα στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις το συνδυασμό που θα δώσει ένα δυναμικό μέλλον στο Ρέθυμνο.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα προχωρήσουμε και θα δουλέψουμε για το Ρέθυμνο που πραγματικά μας αξίζει.»

Ειρήνη Παπαδόσηφου, Πολιτικός Μηχανικός

Δείτε επίσης!

Οροπέδιο Λασιθίου – Διαγραφή δημοτικής συμβούλου μετά από μηνύσεις και καταγγελίες

Αυτοδιοικητικές αναταράξεις καταγράφονται στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, όπου έχουν ήδη κινηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες και …

Οροπέδιο Λασιθίου – Η Ευαγγελία Ορφανού για την διαγραφή της από την παράταξη του Γιάννη Στεφανάκη

Μετά την δημοσίευση της διαγραφής μου, από τον συνδυασμό «Λασιθιώτικο Κάλεσμα-Χθες-Σήμερα-Αύριο», από τον επικεφαλή του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize