Τελευταία Νέα

«Ξεπαρθενών» – Γκέι ζευγάρι κάνει σεξ στην Ακρόπολη

Σάλος έχει προκληθεί στα social media με την μικρού μήκους ταινία «Ξεπαρθενών» που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο. Δεν είναι η πρώτη φορά που προβάλλεται το συγκεκριμένο φιλμ. Η ταινία παρουσιάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Αυτό είναι το σενάριο

Μία παρέα έχει μόλις τελειώσει την πεζοπορία της και αράζει απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα. Στη συζήτηση έρχονται μνήμες από προηγούμενα χρόνια των μελών της. Μνήμες περισσότερης ανεμελιάς, αλητείας και τόλμης στον έρωτα. Η παρέα αποφασίζει να μεσολαβήσει ώστε όσα λέγονται να μην είναι μόνο μνήμες.

Ό,τι αξίζει γι’ αυτήν να έχει παρόν και μέλλον επίσης. Μέσα από τη συντροφικότητα, το χιούμορ, το κέντρισμα του αισθησιασμού η παρέα συντροφεύει τα μέλη της να βιώσουν τον ερωτισμό σε δημόσια μέρη, όπως παλιά. Μαζί, ο δημόσιος χώρος που είναι φορτισμένος με τα στοιχεία ενός πατριαρχικού και εθνικιστικού πλαισίου αποχτά ρωγμές, για να αναδυθεί ακριβώς αυτός ο ερωτισμός. Ένα πλάνο αρχικά κάπως τυχαίο που οδηγεί σε μία ταινία μικρού μήκους. Η ταινία είναι ανεξάρτητη παραγωγή. Θα είναι ανοιχτά διαθέσιμη στο διαδίκτυο προς όλα τα άτομα, τις ομάδες και τους χώρους που ενδιαφέρονται να τη δουν και να την προβάλλουν.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, έδειξε ενοχλημένος με την ταινία και μίλησε στο Πρωινό.

«Εγώ όπως το είδα δεν το θεωρώ ακτιβιστική πράξη, το θεωρώ βλακεία. Δείχνει όμως ότι είναι ελλιπής και η φύλαξη του βράχου. Φαντάζομαι ότι το υπουργείο Πολιτισμού θα ψάξει να βρει πώς έγινε αυτό και να αποδώσει ευθύνες».

Δεν ξέρω τι τους πείραξε στα αλήθεια; Η αναφορά στο μνημείο ή το γεγονός πως το ζευγάρι ήταν γκέι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.