Κρήτη – Ξεκίνησαν οι Γιορτές Ρόκκας 2021 – Με αρκετό κόσμο και… Νίκο Πορτοκάλογλου στη σκηνή (pics + vid)

Με αρκετό κόσμο επιστρέφουν οι Γιορτές Ρόκκας για 9η χρονιά

Οι Γιορτές Ρόκκας επιστρέφουν το 2021, την 9η χρονιά τους, 30 Ιουλίου με 22 Αυγούστου 2021, με μία σειρά δρώμενων που θα συγκλονίσουν. Φέτος, τον κεντρικό ρόλο στις Γιορτές έχουν οι μικρές, καθημερινές επαναστάσεις. Οι επισκέπτες, μέσα από τη διαδρομή τους στα χωριά έρχονται σε επαφή με ιστορίες είτε πραγματικές, είτε με αφορμή την πραγματικότητα, και θυμούνται, επινοούν τις δικές τους προσωπικές υπερβάσεις και εμπνέονται από τις ανατροπές που κάποιοι άλλοι προκάλεσαν, είτε παλιότερα, είτε σήμερα μα σε έναν παράλληλο κόσμο.

Μέσα από ιστορίες, τραγούδια και μουσικές, ο επισκέπτης περιηγείται μέσα από τα σοκάκια και τις αυλές, και με καύσιμο την ιστορία και την φαντασία ενθαρρύνεται να ξεκινήσει την δική του, βαθιά προσωπική επανάσταση.

Έτσι, την ένατη χρονιά τους, οι Γιορτές Ρόκκας δημιουργούν Μικρές Επαναστατικές Αφετηρίες και υποδέχονται επισκέπτες σε ένα σύνολο μουσικών παραστατικών δράσεων που υπόσχονται να ενθουσιάσουν και να εμπνεύσουν τους θεατές για τις δικές τους μικρές υπερβάσεις και ανατροπές.

Η βραδιά της έναρξης των φετινών Γιορτών Ρόκκας άνοιξε με μουσική παράσταση από τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τον Στάθη Δρογώση, με την Αγάπη Διαγγελάκη και τον Βύρων Τσουράπη.

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων πατήστε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς