Τελευταία Νέα

«Ξανά μαζί» – Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς σε μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο

Λίγες ημέρες μετά τη sold out συναυλία της στο θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, η Καίτη Γαρμπή συναντά επί σκηνής τον Διονύση Σχοινά και υπόσχονται μία ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη μουσική, που θα τους φέρει «Ξανά Μαζί» με το κοινό της Αθήνας.

Με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες τους, τα αμέτρητα no1 hits τους, όπως το πρόσφατο ντουέτο τους «Ατόφιο Χρυσάφι» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και τις μοναδικές ερμηνείες τους, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.

«Σαν μια συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα». Ετσι περιμένει η Καίτη Γαρμπή την  συναυλία στο Κατράκειο θέατρο σήμερα Δευτέρα όπου θα εμφανιστεί με τον Διονύση Σχοινά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια λίγο πριν ανέβει στην σκηνή μίλησε στα ΝΕΑ για τη συναυλία αυτή τονίζοντας: Την ονειρευόμαστε ενάμιση χρόνο τη στιγμή που θα εμφανιζόμαστε ξανά μπροστά στο κοινό! Με πολλή συγκίνηση! Έχουμε να νιώσουμε τη ζωντανή παρουσία του κόσμου τόσο πολύ καιρό που θα νιώσουμε τρελή χαρά, σα να συναντιόμαστε με αγαπημένα πρόσωπα που έχουμε να τα δούμε πολύ καιρό.

Αναφερόμενη στο πρόγραμμα τονίζει: Το φτιάξαμε με μεγάλο ενθουσιασμό! Βάλαμε αρκετά παλιά τραγούδια που τα ζητάει το κοινό σε μόνιμη βάση και φέραμε τις ενορχηστρώσεις μας στο σήμερα για ν ακουστούν τα τραγούδια φρέσκα! Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την εμφάνιση μας στο Κατρακειο.

Κατράκειο Θέατρο, Δευτέρα 19 Ιουλίου , στις 21.00, τηλ. 2107234567 

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.