Τελευταία Νέα

Βόλτα με την CreteDoc στο ανοιξιάτικο Λονδίνο!

Columbia Road, Λονδίνο, Κυριακή! Αυτή η αγορά λουλουδιών, τόσο πολύχρωμη και μοναδική! Άνθρωποι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το Λονδίνο και αυτή την όμορφη αγορά τις Κυριακές!

Όλων των ειδών τα φυτά και τα λουλούδια σε έναν μακρόστενο καμβά δεξιά και αριστερά να απλώνεται μπροστά σου, όπως και άνθρωποι χαρούμενοι από αυτές τις ρομαντικές πινελιές σε μιας από τις μητροπόλεις του κόσμου!

Τρίβεις βέβαια λίγο και τα μάτια σου που και που με τις τόσο χαμηλές τιμές… Όχι μόνο επειδή όλος αυτός ο φυτικός πλούτος παράγεται στη Βρετανία, αλλά και στην κοντινή Ολλανδία που είναι λίγες ώρες μακριά από το Λονδίνο.

Κόσμος και κοσμάκης απολαμβάνει τον περίπατο, αγοράζει λουλούδια και γλάστρες για το σπίτι, το κατάστημα και τον κήπο, ακούει τη μουσική των πλανόδιων, ενώ ρίχνει και τις ματιε΄ς στου στα ιδιαίτερα μαγαζιά αυτού του δρόμου!

Σίγουρα ένα ιδιαίτερο αξιοθέατο του Λονδίνου που δεν πρέπει να χάσεις και ένας ωραίος τρόπος να… υποδεχθούμε επίσημα την Άνοιξη!

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Σε αντίποδα όσων με τις πράξεις τους κακοποιούν το περιβάλλον, υπάρχουν ευτυχώς συμπολίτες μας ευαισθητοποιημένοι…

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 η δενδροφύτευση στα Τρία Μοναστήρια από την …

Ρέθυμνο – Τιμούν τον Άγιο Ματθαίο (Μαθιό) στο Γερακάρι και στην Κυρία των Αγγέλων

Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, ημέρα μνήμης του Αγίου Νεομάρτυρος Ματθαίου (Μαθιού), του εκ Γερακαρίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize