Τελευταία Νέα

Βλάβη στο πλοίο «Ιονίς» ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Κύθηρα – Κίσσαμο

Μηχανική βλάβη παρουσίασε το πλοίο  «Ιονίς» την Παρασκευή το βράδυ, κατά την διάρκεια εκτέλεσης του δρομολογίου από Πειραιά για Κύθηρα – Αντικύθηρα – Κίσσαμο, και συγκεκριμένα ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 4ν.μ. ανατολικά Διακοφτιού Κυθήρων.

Το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν τριάντα οχτώ (38) μέλη πληρώματος, εκατόν σαράντα οχτώ (148) επιβάτες, τριάντα οχτώ (38) Ι.Χ., οχτώ (08) Φ/Γ και έξι (06) Δ/Κ, κατέπλευσε αυτοδύναμα και με ασφάλεια στο λιμένα Διακοφτιού Κυθήρων, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κυθήρων του ΛιμεναρχείοΥ Νεάπολης Βοιών απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΙΟΝΙΣ” μέχρι διαπίστωσης έκτασης βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Οι πέντε (05) επιβάτες και το ένα (01) Ι.Χ. με προορισμό τα Αντικύθηρα, καθώς και οι επτά (07) επιβάτες, το ένα (01) Ι.Χ. και το ένα (01) Δ/Κ με προορισμό την Κίσσαμο Χανίων, πρόκειται να προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Χωρίς νερό δυο μέρες η Γωνιά

Βλάβη στην υδροδότηση «αποκάλυψε» τις άθλιες σωληνώσεις Χωρίς νερό οι κάτοικοι για δεύτερη μέρα Μία …

Ρέθυμνο – Αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος στα ανατολικά και νοτιοανατολικά προάστια – Φωτιά σε μετασχηματιστή

Η φωτιά που ξέσπασε χθες σε μετασχηματιστή έξω από ξενοδοχείο στον Πλατανιά, έχει ως αποτέλεσμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize