Τελευταία Νέα

ΒΕΘ: Να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα του ΟΑΣΘ!

Να δοθεί λύση στο θέμα του ΟΑΣΘ ζητά το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, σημειώνοντας πως ο ξαφνικός θάνατος του Οργανισμου, όπως προκύπτει από το ν/σ που κατέθεσε ο αρμόδιος υπουργός, δημιουργεί ανασφάλεια στους εργαζόμενους.

Το ΒΕΘ επισημαίνει ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος στη συνεχή κόντρα του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη και του ΟΑΣΘ, η οποία ως μοναδικά θύματα έχει τους Θεσσαλονικείς που μένουν, για μία ακόμη φορά, χωρίς αστικές συγκοινωνίας με συνέπεια την απίστευτη ταλαιπωρία τους.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος υπογραμμίζει ότι οι κινητοποιήσεις γίνονται σε ένα κομβικό σημείο για την πορεία της εταιρείας και προσθέτει:

«Θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη και οι δύο πλευρές πως η Θεσσαλονίκη δεν διαθέτει άλλα μέσα μεταφοράς εκτός από τις αστικές συγκοινωνίες του ΟΑΣΘ και τα ταξί» επισημαινοντας ότι ευελπιστεί στην αυριανή συνάντηση του κ. Σπίρτζη με εκπροσώπους της εταιρείας να υπάρξει θετική εξέλιξη.

«Η καθυστέρηση των οφειλόμενων προς τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, έχει άμεση επίπτωση σε χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, ανέργους, φοιτητές, αλλά και για το επιχειρείν, που πλήττονται από την αναστολή λειτουργίας των αστικών συγκοινωνιών» αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Καταλήγει δε πως «ο ξαφνικός θάνατος του ΟΑΣΘ, όπως προκύπτει από το σχέδιο νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, δημιουργεί ανασφάλεια στους εργαζόμενους αλλά και ερωτηματικά που αφορούν στο κόστος λειτουργίας του νέου οργανισμού που θα προκύψει και τον τρόπο χρηματοδότησής του».

Δείτε επίσης!

Κυριάκος Μητσοτάκης – «Το 2023 θα παραδοθεί το μετρό Θεσσαλονίκης»

Σύσκεψη με τους επικεφαλής των οργανισμών που υπάγονται στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών είχε στη …

Σοκ σε λεωφορείο – Επιδειξίας αυνανίστηκε μπροστά σε κοπέλες

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 57 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize