Τελευταία Νέα

Βελτίωση πρόσβασης στην περιοχή αναδασμού Παχειάς Άμμου – Καβουσίου

Ένα νέο μεγάλο έργο συνολικού προϋπολογισμού 720.000€ εντάχθηκε στο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Το έργο αφορά τη «Βελτίωση πρόσβασης στην περιοχή αναδασμού Παχειάς Άμμου – Καβουσίου» και στοχεύει στην εξασφάλιση εύκολης και ασφαλούς προσπελασιμότητας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής του αναδασμού.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης: «Ένα ακόμα έργο έρχεται να προστεθεί στα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή των τοπικών κοινοτήτων της Παχειάς Άμμου και του Καβουσίου.

Για ακόμα μία φορά η συστηματική δουλειά των υπηρεσιών του Δήμου οδήγησε στην ωρίμανση της μελέτης του έργου, η οποία αξιολογήθηκε και ακολούθησε η ένταξη του έργου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Για πρώτη φορά δρομολογείται ένα τόσο μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας στη συγκεκριμένη περιοχή. Οι παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν θα αλλάξουν την εικόνα των δρόμων που εξυπηρετούν καθημερινά δεκάδες αγρότες αλλά και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Παχειάς Άμμου και του Καβουσίου.

Διατηρώντας την καλή συνεργασία με την περιφέρεια Κρήτης συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να εξασφαλίζουμε χρηματοδοτήσεις για έργα και παρεμβάσεις που συμβάλλουν στη συνολική ανάπτυξη της Ιεράπετρας και των τοπικών κοινοτήτων.»

Δείτε επίσης!

Ιεράπετρα – Νέο έργο οδοποιίας στα ορεινά του Καβουσίου

Την κοινότητα Καβουσίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να βρεθεί στο σημείο …

Ιεράπετρα – Καθαρίστηκε από εθελοντές η παραλία της Παχειάς Άμμου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/2/20 η πρώτη δράση της νέας εθελοντική ομάδας του Δήμου Ιεράπετρας- Εθελοντές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize