“Βανδή με τα τραγούδια και την καλή καρδιά σου!” – Και… Ρεθεμνιώτικη σούστα η Δέσποινα με Κονταρό και Τζανιδάκη!

Το σεργιάνι της Δέσποινας Βανδή στο Ρέθυμνο συνεχίστηκε… μουσικά και χορευτικά!

Πώς θα γινόταν άλλωστε να μην ακουστούν κρητικές παραδοσιακές μελωδίες στην εκπομπή My Greece που πάντα αφιερώνει χρόνο και στην παράδοση του τόπου.

Έτσι λοιπόν, στο οπτικοακουστικό στιγμιότυπο εδώ, αλλά και σύντομα στις οθόνες μας και στο MEGA θα απολαύσουμε την αγαπημένη μας αοιδό να χορεύει με την καρδιά της Ρεθυμνιώτικη σούστα με τη φωνή του Μανώλη Κονταρού και με παρτενέρ τον χοροδιδάσκαλο Χρήστο Τζανιδάκη!

Η εκπομπή με την Δέσποινα Βανδή προβάλεται στο MEGA και αποτελεί ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της κάθε περιοχής.

Η Δέσποινα Βανδή προσκαλεί σε κάθε ταξίδι  έναν αγαπημένο φίλο ο οποίος συνδέεται με τον τόπο κι έχει να μοιραστεί μαζί του αναπάντεχα και διασκεδαστικά περιστατικά και χαλαρές συζητήσεις. Μαζί επισκέπτονται τα σημαντικότερα μνημεία κάθε περιοχής, γνωρίζουν την ιστορία,  ψάχνουν πληροφορίες για τον τρόπο που παρασκευάζονται τα τοπικά προϊόντα, συμμετέχουν στην καθημερινότητα των ντόπιων, συλλέγουν μαζί πρώτες ύλες. Ο καλύτερος επίλογος σε κάθε ταξίδι θα δίνεται… στο πιάτο. Η Δέσποινα Βανδή  βάζει το μεράκι της σε κάθε συνταγή, πειραματίζεται με τις παραδοσιακές γεύσεις και προσφέρει στον καλεσμένο της την ευκαιρία να κρατήσει μια ξεχωριστή γευστική ανάμνηση από το ταξίδι τους. Και φυσικά η παρέα με γνήσιους, αυθεντικούς ανθρώπους αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική «My Greece» εμπειρία.

Σύντομα λοιπόν θα δούμε Κρήτη και πολύ Ρέθυμνο!

Ρέθυμνο – Σπήλι, Γεράνι, Πλακιάς και συνεχίζει η Δέσποινα Βανδή να αλωνίζει την περιοχή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς