«Βάλτο σε κύκλο, ανακύκλωσε τώρα» Μεγάλη δράση – παιχνίδι για παιδιά 7 έως 11 ετών 

«Βάλτο σε κύκλο, ανακύκλωσε τώρα» φωνάζουν τα παιδιά των Χανιών και του Ρεθύμνου, που ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για μια δράση με θέμα την ανακύκλωση. Συγκέντρωσε κι εσύ ανακυκλώσιμα υλικά και φέρε τα μαζί σου. Κατασκευές, παιχνίδια και τραγούδια σε περιμένουν !

Μία διαφορετική δράση για την Ανακύκλωση σε περιμένει …

Έλα να παίξουμε, να τραγουδήσουμε και να κατασκευάσουμε μαζί με ανακυκλωμένα υλικά από: Πλαστικό, Γυαλί, Αλουμίνιο, Χαρτί.

Έλα να παίξεις και εσύ μαζί με περισσότερα από 150 Λυκόπουλα από τα Χανιά και το Ρέθυμνο.

Ο Κλάδος Λυκοπούλων της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δυτικής Κρήτης, την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών στα Χανιά από τις 10:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέριοργανώνει μεγάλη δραστηριότητα  με θέμα την «Ανακύκλωση», για τα Λυκόπουλα του Ρεθύμνου, της Σούδας, των Χανίων και με ανοιχτή, δωρεάν συμμετοχή, παιδιών ηλικίας από 7 έως 11 ετών.

Τα παιδιά θα παίξουν ανακυκλώνοντας συμμετέχοντας σε: παιχνίδια, τραγούδια, κατασκευές από ανακυκλωμένα υλικά, και πολλές διαδραστικές δραστηριότητες.

Φέρτε τα παιδιά σας, ηλικίας από 7 έως 11 ετών να παίξουν και να περάσουν ένα αξέχαστο δημιουργικό πρωινό Κυριακής, παρέα με τα Λυκόπουλα και τα ενήλικα στελέχη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Από την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Κρήτης 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς