Τελευταία Νέα

Βαγγέλης Γιακουμάκης – Σαν σήμερα γεννήθηκε ο χαμογελαστός φοιτητής

Σαν σήμερα, 23 Μαρτίου 1995 γεννήθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, το χαμογελαστό παλικάρι από το Σελλί του Ρεθύμνου, που πριν από 7 χρόνια έφυγε αδόκητα από τη ζωή

Σαν σήμερα, 23 Μαρτίου 1995 γεννήθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, το χαμογελαστό παλικάρι από το Σελλί του Ρεθύμνου, που πριν από 7 χρόνια, στις 6 Φεβρουαρίου 2015, φαίνεται να έβαλε τέλος στη ζωή του κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Με αναρτήσεις στις δεκάδες σελίδες στήριξης που είχαν δημιουργηθεί, εκείνες τις ημέρες, για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο κόσμος δηλώνει ότι «δεν ξεχνά» τον αδικοχαμένο φοιτητή, υποδεικνύοντας ότι, κανένας δεν πεθαίνει πραγματικά, όταν η ανάμνησή του παραμένει ζωντανή στις ανθρώπινες ψυχές· Όταν κάποιος δεν ξεχνιέται.

Από την ημέρα εξαφάνισης του 20χρονου τότε, Ρεθυμνιώτη, στα Γιάννενα -όπου και φοιτούσε στη Γαλακτοκομική σχολή- μέχρι και την ημέρα που βρέθηκε το πτώμα του την 15η Μαρτίου, ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθούσε την υπόθεση «με κομμένη ανάσα». Ο 20χρονος φοιτητής, όμως, παρά τις προσευχές του κόσμου, είχε «φύγει», ήδη, από την ημέρα εξαφάνισής του, για τη γειτονιά των αγγέλων. Μπορεί να έχουν περάσει επτά χρόνια από την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που συγκλόνισε την Ελλάδα, όμως, η μνήμη του παραμένει ζωντανή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς