Τζένη Χειλουδάκη – “Ευχαριστώ για την στήριξη της προσπάθειας για το νοσοκομείο μας”

Παραδόθηκαν χθες με πολύ αγάπη, από την Τζένη Χειλουδάκη και όλους τους συμμετέχοντες στη βραδιά αγάπης για το Νοσοκομείο Σητείας, στο  Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την προπώληση των εισιτηρίων για την εκδήλωση της Κυριακής. 2.300euro συγκεντρώθηκαν από την πρωτοβουλία της Τζένης Χειλουδάκη και την απλόχερη προσφορά των Σητειακών που δηλώνουν πάντα παρών σε ότι χρειαστεί το Νοσοκομείο Σητείας.

Παραδόθηκαν χθες με πολύ αγάπη, από την Τζένη Χειλουδάκη και όλους τους συμμετέχοντες στη βραδιά αγάπης για το Νοσοκομείο Σητείας, στο  Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την προπώληση των εισιτηρίων για την εκδήλωση της Κυριακής.

2.300euro συγκεντρώθηκαν από την πρωτοβουλία της Τζένης Χειλουδάκη και την απλόχερη προσφορά των Σητειακών που δηλώνουν πάντα παρών σε ότι χρειαστεί το Νοσοκομείο Σητείας.

Η σημαντική αυτή προσφορά της Τζένης Χειλουδάκη και των συμμετεχόντων στην εκδήλωση εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον Σύλλογο αφού η κινητήριος δύναμη του είναι η προσφορά των απλών πολιτών.

Το επόμενο ραντεβού θα είναι το καλοκαίρι σε μια μεγάλη εκδήλωση αγάπης για τον ίδιο σκοπό.

Τζένη Χειλουδάκη: “Ευχαριστώ για την στήριξη της προσπάθειας για το Νοσοκομείο μας”

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την βραδιά αγάπης για το Νοσοκομείο Σητείας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στην συνεδριακή αίθουσα του Sitia Beach City Resort & Spa. Η Τζένη Χειλουδάκη παρουσιάζει μια βραδιά αγάπης για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι στον σημαντικό αυτό αγώνα για τη στήριξη του Νοσοκομείου Σητείας κανείς δεν περισσεύει.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την βραδιά αγάπης για το Νοσοκομείο Σητείας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στην συνεδριακή αίθουσα του Sitia Beach City Resort & Spa.

Η Τζένη Χειλουδάκη παρουσιάζει μια βραδιά αγάπης για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι στον σημαντικό αυτό αγώνα για τη στήριξη του Νοσοκομείου Σητείας κανείς δεν περισσεύει.

Στο πλευρό της σε αυτή την σημαντική προσπάθεια στάθηκε ολόκληρη η Σητειακή κοινωνία δείχνοντας για ακόμα μια φορά την θέληση της για την διατήρηση και αναβάθμιση του νοσηλευτικού ιδρύματος της επαρχίας.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ βρέθηκαν στις πολύωρες πρόβες που πραγματοποιούνται στο χώρο του ξενοδοχείου τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η διάθεση για προσφορά όλων των συμμετεχόντων είναι συγκινητική και ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την ανιδιοτελή και γεμάτη αγάπη καθοδήγηση της εμπνεύστριας αυτής της βραδιάς, της Τζένης Χειλουδάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς