Τελευταία Νέα
The President of SYRIZA party delivers his speech at the opening day of the Programming Confernce of SYRIZA party, in Piraeus, on July 2, 2021 / Ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στην έναρξη της Προγραμματική Συνδιάσκεψη του κομμάτος, στο Κατράκειο Θέατρο, Πειραιάς, στις 2 Ιουλίου, 2021

Τσίπρας – Οργή και πένθος για τη νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα – Πρέπει να δράσουμε

«Οργή και πένθος. Αλλά δε φτάνει να πενθούμε και να οργιζόμαστε. Οφείλουμε να δράσουμε. Να αναγνωρίσουμε την αμείλικτη πραγματικότητα των γυναικοκτονιών και των αιτίων τους. Η μη αναγνώρισή τους από την Πολιτεία συνιστά αιτία διαιώνισης των φαινομένων έμφυλης βίας» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Δεν φτάνουν η οργή και το πένθος τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα θέτοντας ζήτημα ευθυνών της Πολιτείας για να σταματήσει η διαιώνιση του φαινομένου της έμφυλης βίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι οφείλουμε να δράσουμε και υπογραμμίζει την ανάγκη αναγνώρισης της αμείλικτης πραγματικότητας των γυναικοκτονιών και των αιτιών τους.

Αφήνοντας δε έμμεσες αλλά σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τις χτεσινές δηλώσεις της υφυπουργού Εργασίας, ο κ. Τσίπρας σημειώνει ότι η μη αναγνώρισή τους από την Πολιτεία συνιστά αιτία διαιώνισης των φαινομένων έμφυλης βίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής:

«Οργή και πένθος. Αλλά δε φτάνει να πενθούμε και να οργιζόμαστε. Οφείλουμε να δράσουμε. Να αναγνωρίσουμε την αμείλικτη πραγματικότητα των γυναικοκτονιών και των αιτίων τους. Η μη αναγνώρισή τους από την Πολιτεία συνιστά αιτία διαιώνισης των φαινομένων έμφυλης βίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.