Τελευταία Νέα

Toύρκος Πρωθυπουργός: «Η Ελλάδα αποτελεί καταφύγιο για τους εγκληματίες γκιουλενιστές»

Άστραψε και… βρόντηξε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ με αφορμή τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που παραμένουν στην Ελλάδα και κατηγορούνται από την Άγκυρα για συμμετοχή στο πραξικόπημα.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να αφεθεί ο ένας εξ΄αυτών ελεύθερος με αυστηρότατους περιοριστικούς όρους, ο Τούρκος Πρωθυπουργός δήλωσε πως οι “γκιουλενιστές βλέπουν την Ελλάδα ως ασφαλές καταφύγιο”:

“H Ελλάδα είναι γείτονάς μας, είναι μία χώρα-φίλη. O ο εχθρός της Τουρκίας, πρέπει να είναι εχθρός και της Ελλάδας. Έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται. Είναι απαράδεκτο να προστατεύονται ενεργά μέλη της FETO (γκιουλενιστές) που συμμετείχαν στο πραξικόπημα” είπε ο Γιλντιρίμ και πρόσθεσε:

“Το τελευταίο διάστημα δυστυχώς οι εγκληματίες της FETO άρχισαν να βλέπουν την Ελλάδα ως ένας ασφαλές καταφύγιο. Αυτό βλάπτει την καλή γειτονία μας και τη φιλία μας. Ελπίζω να εκδοθούν στη χώρα μας τα μέλη της οργάνωσης FETO. Επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας. Τα μέλη της οργάνωσης FETO ελπίζουμε να μην επηρεάσουν αρνητικά τη φιλία και τη σχέση Ελλάδας – Τουρκίας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς