Τελευταία Νέα

Το συγκινητικό “αντίο” της Ολγας Κεφαλογιάννη στη Μαριέττα Γιαννάκου – Η απώλεια σου δεν αναπληρώνεται…

Η βουλευτής της ΝΔ, Ολγα Κεφαλογιάννη, αποχαιρετά τη Μαριέττα Γιαννάκου με λόγια αγάπης

Συντετριμμένος είναι ο πολιτικός κόσμος από τον θάνατο της Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία έδινε μάχη στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας 251.

Η βουλευτής της ΝΔ, Ολγα Κεφαλογιάννη, αποχαιρετά τη Μαριέττα Γιαννάκου με λόγια αγάπης, με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

“Είναι στιγμές που τα λόγια είναι τόσο φτωχά που δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη, τον πόνο, την απώλεια. Γιατί σήμαινες τόσα πολλά! Ήσουν μια μεγάλη προσωπικότητα, αληθινή γυναίκα, φιλελεύθερη, προοδευτική, μαχήτρια, που δοκιμάστηκες πολλαπλά μα επέμεινες πεισματικά στην αγάπη σου για τη ζωή και τη δημιουργία”, γράφει μεταξύ άλλων η κ. Κεφαλογιάννη.

Η ανάρτηση της Ολγας Κεφαλογιάννη για τη Μαριέττα Γιαννάκου:

Αγαπημένη μου Μαριέττα,
Είναι στιγμές που τα λόγια είναι τόσο φτωχά που δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη, τον πόνο, την απώλεια.
Γιατί σήμαινες τόσα πολλά!
Ήσουν μια μεγάλη προσωπικότητα, αληθινή γυναίκα, φιλελεύθερη, προοδευτική, μαχήτρια, που δοκιμάστηκες πολλαπλά μα επέμεινες πεισματικά στην αγάπη σου για τη ζωή και τη δημιουργία.
Ήσουν μια μεγάλη πολιτικός που ό,τι πίστεψες και οραματίστηκες για την πατρίδα το έκανες πολιτική πράξη χωρίς συμβιβασμούς.
Ήσουν και θα είσαι για πάντα, πηγή έμπνευσης για όσες και όσους ονειρεύονται με ρεαλισμό το καλύτερο.
Πάνω από όλα όμως, ήσουν μια ανεκτίμητη φίλη, ένας υπέροχος άνθρωπος, πάντα δίπλα μου, πάντα κοντά μου, σε όλες τις στιγμές που σε χρειάστηκα.

Η απώλεια σου δεν αναπληρώνεται.
Αντίο Μαριέττα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς