Τελευταία Νέα

Το Ρεθεμνιωτόπουλο μάγεψε και πέρασε στον τελικό!

Ο 10χρονος “Μητσάρας”, ο Δημήτρης Τσίγγος από το Ρέθυμνο δεν άφησε περιθώρια στους κριτές να μην περάσει στην επόμενη φάση του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο με τα αριστοτεχνικά τσαλίμια και τις φιγούρες του στα χνάρια της Κρητικής μουσικής παράδοσης!

Το κοινό καταχειροκροτούσε και γοητεύτηκε από τις εναλλαγές στον ρυθμό και τη δεξιοτεχνία του άξιου Ρεθυμνιωτόπουλου που γεμίζει υπερηφάνια τους γονείς του, την Κρήτη ολόκληρη κι όχι μόνο.

Στον μεγάλο τελικό λοιπόν του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο ίσως έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ξανά τον ταλαντούχο μικρό χορευτή, αφού μέσα σε 3 λεπτά κατάφερε να πείσει ότι αξίζει να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του σόου. Θα πρέπει τώρα όμως το κοινό να στηρίξει έμπρακτα τον Δημήτρη για τον δούμε και στον τελικό.

Η οικογένεια του Δημήτρη ευχαριστεί όλους για τη στήριξη και όπως λέει και ο “Μητσάρας”: “Αφιερωμένο σε όλη την Κρήτη και σε όσους αγαπάνε την Κρήτη μας!!!”

Ομολογουμένως πολύς κόσμος αγαπά την Κρήτη και όσους τιμούν τις παραδόσεις της, οπότε έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε και να ευχόμαστε, “Καλή επιτυχία Δημήτρη!”

Δείτε την τελευταία εμφάνιση του Δημήτρη:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς