Τελευταία Νέα

Το ΠΑΜΕ Ρεθύμνου για τα όσα δημοσιεύονται ενάντια στις Απεργίες

Δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε καλοπληρωμένους κονδυλοφόρους, γνήσιους εκπρόσωπους του κεφαλαίου και των αστικών κυβερνήσεων. Τα όσα όμως γράφτηκαν παρατεταμένα μετά την απεργία της 2/10 απαιτούν απάντηση.

Όχι τόσο σε για αυτούς που τα γράφουν αλλά γι αυτούς που στοχεύουν τα άρθρα. Οι πρώτοι έχουν το μισθό τους , την άνετη θέση τους στη κοινωνία και μπορούν να ασχολούνται με τις ώρες με πράγματα που δεν έχουν σχέση με τα πραγματικά και πάγια προβλήματα του λαού.

Δεν μας κάνει εντύπωση που θυμήθηκαν το κυκλοφοριακό συνωστισμό στις μεγαλουπόλεις την ημέρα της Πανελλαδικής Απεργίας και όχι για παράδειγμα όταν κλείνουν οι δρόμοι για δύο μέρες λόγω της επίσκεψης Πομπέο του Υπουργού δηλαδή των Μακελάρηδων των Λαών , των ΗΠΑ .

Δεν μας κάνει επίσης εντύπωση που θυμήθηκαν , το δικαίωμα στην εργασία , την ημέρα της Απεργίας και όχι για παράδειγμα όλα αυτά τα χρόνια που όλες οι κυβερνήσεις με τους νόμους τους έχουν εκτοξεύσει την ανεργία και την μερική απασχόληση στα ύψη!

Φυσικά δεν μας κάνει εντύπωση που μιλάνε για επαγγελματίες πολιτικο-συνδικαλιστές αυτοί που ευθυγραμμίστηκαν αμέσως στη γραμμή Μητσοτάκη.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι, πως γίνεται ΑΥΤΟΙ που κατασυκοφαντούν την Απεργία στο όνομα της περισσότερης δημοκρατίας μέσα στα σωματεία, να μην ανήκουν σε σωματεία , να μην είναι καν εργάτες.

Ας αφήσουν λοιπόν τους πραγματικούς εργάτες να αντιδρούν και να μην ανέχονται από μια Κυβέρνηση να τους υπαγορεύει το πως θα παίρνουν τις αποφάσεις τους. Έχουν άλλωστε καταστατικά , ψηφισμένα δημοκρατικά και λειτουργούν με βάση αυτά.

Το ταξικό εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα έχει πείρα, γνωρίζει καλά ότι όλη αυτή επίθεση , ούτε καινούργια είναι , ούτε μπορεί να αναστείλει τη δράση του. Θα απαντήσουμε όπως έχουμε ξανακάνει στους προκατόχους σας, με μεγαλύτερο πείσμα και αποφασιστικότητα για νέους και πιο μαζικούς αγώνες. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε απέναντι στους εργάτες που χλευάζουν τα γραφόμενα σας αφού αγωνιούν αν θα βγει ο μήνας με έναν μισθό, αν θα μπει το επίδομα ανεργίας πριν τελειώσουν τα λεφτά της σεζόν , αν θα τους πάρει η τράπεζα το σπίτι κ.α.

Όσο για εσάς κύριοι, Τι να πούμε; Κρίμα που δεν υπάρχει άλλη θέση στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Μπορείτε βέβαια πάντα να απευθυνθείτε στην Πασκίτική πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου. Ακολουθούν την ίδια ακριβώς τακτική κατασυκοφάντησης των απεργιών. Κατασκευάζουν φανταστικά σκηνικά βίας , για να κρύψουν ότι έχουν απαξιωθεί πλήρως από τους εργαζόμενους. Να ευχηθούμε λοιπόν καλά στέφανα με τις ευλογίες Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης!

Κορονοϊός – Η κυβέρνηση εξετάζει να δώσει το επίδομα των 800 ευρώ και σε δικηγόρους, γιατρούς και μηχανικούς

Όλοι οι επιστήμονες, δηλαδή δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί και λογιστές, εξετάζεται να ενταχθούν στο ευνοϊκό καθεστώς των …

Αυστηρή απάντηση ΥΠΕΞ στις κατηγορίες Ερντογάν – «Χώρα που κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις, δεν είναι σε θέση να κουνά το δάχτυλο»

Σαφή απάντηση σε αυστηρό ύφος δίνει το υπουργείο Εξωτερικών στις κατηγορίες του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize