Τελευταία Νέα

Το νέο ΔΣ της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου

Η Ένωση γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου διεξήγαγε επιτυχώς και με πολύ μεγάλη συμμετοχή τις εκλογές του σωματείου στις 8  Μαΐου  2018 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία  –  ΟΕΝΓΕ και αντιπροσώπων για την ΑΔΕΔΥ.

Τα αποτελέσματα όπως προέκυψαν από την καταμέτρηση παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και εφορευτικής επιτροπής είναι τα κάτωθι :

Ψήφισαν 120 ,  άκυρα  10,  λευκά  0

Αναδείχθηκε το 7μελές ΔΣ με μέλη Σαμιώτης Ηλίας, Ελευθεριάδου Άννα, Ιωαννίδου Ελένη, Παπαδάκη Γιώτα, Βρανάκης Γιώργος, Αντωνοπούλου  Μαρία, Γραφάκου Όλγα

Αναπληρωματικά μέλη Καλογριδάκη Μαρίνα, Τραγάρης Θεμις, Σονέα Τιμπέριους Ιουστιλίαν, Χριστογιάννης Χαράλαμπος, Χρυσοφάκης Γιώργος, Ματζίρης Γιάννης, Καλομενόπουλος Μανώλης.

Σήμερα 14 Μαΐου το νέο συμβούλιο ανέδειξε τον νέο πρόεδρο Σαμιώτη Ηλία, αντιπρόεδρο Ελευθεριάδου Άννα, γραμματέα Ιωαννίδου Ελένη και ταμία Παπαδάκη Παναγιώτα.

 Το νέο ΔΣ και ο πρόεδρος Ηλίας Σαμιώτης εκφράζουν τα ευχαριστήρια τους για την μεγάλη συμμετοχή κατά την ψηφοφορία, την πλαισίωση των δημοκρατικών θεσμών και συγχαίρουν τους συναδέλφους από το νοσοκομείο και τα ΚΥ του νομού που στηρίζουν σταθερά την Ένωση γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου.

Ένωση γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου

14 /05/2018

Ένωση γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ο ιερέας μετά τα λεγόμενα για τις μάσκες – “Δεν έκανα κάτι τόσο τραγικό”

Την Δευτέρα έβαλε κατά των νόμων για την χρήση μάσκας Αποκλειστικές δηλώσεις του ιερέα στην …

Ρέθυμνο – Την Παρασκευή εκδικάζεται η υπόθεση του ιερέα που κήρυττε κατά της μάσκας σε νηπιαγωγείο

Τριήμερη αναβολή για να εκδικαστεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου πήρε η υπόθεση του Ιερέα που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize