Τελευταία Νέα

Το Messenger επιστρέφει στο κυρίως Facebook app

Το Facebook μάλλον βάζει το Messenger πίσω στο κυρίως app της γνωστής υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης. Το feature αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται και εντοπίστηκε από την ερευνήτρια Jane Manchun Wong και θα σημαίνει ότι θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μόνο εφαρμογή για να έχεις πρόσβαση στη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στην γνωστή υπηρεσία μηνυμάτων.

Η αλλαγή χρησιμοποιεί το ήδη υπάρχον πλήκτρο στο Facebook app, αλλά σε πάει κατευθείαν στα μηνύματα αντί να σου ανοίγει το ξεχωριστό Messenger app. Το Messenger έκανε πρώτα το επίσημο ντεμπούτο του σαν μεμονωμένο app το 2011 και το 2014 αφαίρεσε εντελώς τη λειτουργικότητα από το κυρίως app. Μισή δεκαετία μετά, καθώς η υπηρεσία ετοιμάζεται να συνενώσει όλες τις υπηρεσίες messaging, όπως Messenger, Instagram και WhatsApp, η λειτουργικότητα επιστρέφει.

Το Facebook σκοπεύει βέβαια να συνεχίσει να υπάρχει η κάθε εφαρμογή της εκάστοτε υπηρεσίας. Και κάτι τέτοιο ισχύει και με το Messenger, καθώς θα εξυπηρετεί ένα διαφορετικό κοινό σε σχέση με το Facebook app.

Jane Manchun Wong@wongmjane

Facebook is bringing the Chats back to the app for preparing integrated messaging

Δείτε επίσης!

6 tips που θα κάνουν την εφαρμογή του concealer «παιχνιδάκι»

Το concealer είναι σύνηθες πρόβλημα των γυναικών, καθώς πολλές παραπονιούνται ότι το concealer τους γκριζάρει, …

Νέες ταυτότητες – Θα τις «κουβαλάμε» και στο κινητό μέσω app

Ο διαγωνισμός για τις νέες αστυνομικές ταυτότητες έχει ξεκινήσει από τις 20 Δεκεμβρίου και οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize