Τελευταία Νέα

Το Κρητικό στέκι του Βασίλη Μπισμπίκη και το… Ρεθυμνιώτικο παρεάκι του!

Αν νομίζατε πως οι σχέσεις του Βασίλη Μπισμπίκη με την Κρήτη εξαντλούνται στη σχέση που έχει αναπτύξει τόσο ο ίδιος όσο και η Δέσποινα Βανδή με τον Μανώλη Κονταρό, είστε γελασμένοι.

Ο γνωστός ηθοποιός, λατρεύει εν γένει το νησί μας και όταν δεν βρίσκεται στα μέρη μας, φροντίζει να βρίσκει… υποκατάστατα!

Και μιλώντας για υποκατάστατα της Κρήτης στην Αθήνα, οι γνώστες θα σου συστήσουν το «Ντελόγο», αυτήν την κρητική γωνιά στο Κέντρο της πρωτεύουσας που κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαμώνες.

Στο Ντελόγο, λοιπόν, συχνάζει και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Εκεί πίνει τις ρακές του με φίλους και γνωστούς, εκεί δοκιμάζει τους απίστευτους μεζέδες του Σήφη και της Αγάπης, εκεί έχει δημιουργήσει παρεάκι με τα παιδιά που δουλεύουν στο μαγαζί.

Όπως καλή ώρα είναι, ο δικός μας, ο Μιχάλης Γιαοπλάρης.

Ρεθυμνιωτάκι και κεφάτο τυπάκι  από τα λίγα, που φαίνεται ότι έχει κερδίσει τον Βασίλη Μπισμπίκη με τον χαρακτήρα του,.

Ο τελευταίος, προ ημερών, πήρε τον πατέρα του και (ξανα)πέρασε από το Ντελόγο και ανάμεσα στις εβίβες και τα τσουγκρίσματα, φρόντισε μαζί με τον Μιχάλη να κάνει και μια σύντομη βιντεοκλήση με τον… Snoop Dogg! Συνομιλία την οποία και μοιράστηκε με τους φίλους του στο Instagram.

«Έλα φίλε ήντα κάμεις; Γελάς μωρέ μπαγάσα. Τι έχεις φτιάξει;», ακούγεται ο ίδιος να λέει στο στόρι που ανέβασε, αποδεικνύοντας πως το κατέχει το… Κρητικό του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς