Τελευταία Νέα

Το Facebook αποτελείται από ηθικά πτωχευμένους παθολογικούς ψεύτες

Ο John Edwards, Επίτροπος Ιδιωτικότητας της Νέας Ζηλανδίας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Facebook μέσω Twitter. Άσκησε κριτική στο social media γίγαντα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται περιστατικά όπως το πρόσφατο μακελειό στη χώρα το οποίο μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση.

Το Facebook δεν είναι άξιο εμπιστοσύνης. Είναι ηθικά πτωχευμένοι παθολογικοί ψεύτες που υποκινούν τη γενοκτονία και εξυπηρετούν την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών από ξένες δυνάμεις. Επιτρέπουν το live-streaming αυτοκτονιών, βιασμών και φόνων, συνεχίζουν να φιλοξενούν και να δημοσιεύουν την επίθεση στο τζαμί, επιτρέπουν σε διαφημιζόμενους να στοχεύσουν αντισημίτες και άλλα τμήματα της αγοράς γεμάτα μίσος και αρνούνται να δεχθούν την οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο ή για τα αποτελέσματα.

Η επίθεση του Edwards έρχεται ως απάντηση στα σχόλια του Zuckerberg στο ABC News, όπου ο ισχυρός άντρας του Facebook αναφέρθηκε στις προσπάθειες να βελτιώσουν τους αλγορίθμους τους για να εντοπίζουν τρομοκρατικά γεγονότα live. Ο Edwards κατέρριψε τους ισχυρισμούς του Zuckerberg ως ανειλικρινείς, καθώς δε δίνονται δεδομένα για το πόσες αυτοκτονίες, δολοφονίες και βιασμοί γίνονται livestream, παρόλο που έχει ζητήσει επανηλειμμένα από το Facebook αυτά τα δεδομένα.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – ΑΔΕΔΥ – Συμπαράσταση στους υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης

Μετά από μία σειρά περιστατικών βίαιων συμπεριφορών σε βάρος δημοσίων υπαλλήλων, εχθές 16-7-2020 ήρθε να …

Επίθεση με τσεκούρι – Δεν λέει λέξη ο “μακελάρης” της Κοζάνης – Από την απλή ζωή στο κτήμα μέχρι το έγκλημα

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του 45χρονου που μπήκε προχθές στη ΔΟΥ Κοζάνης θέλοντας να σκορπίσει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize