Τελευταία Νέα

Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου καταδικάζει την επίθεση σε βάρος εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου

Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου , καταδικάζει απερίφραστα την  αποτρόπαιη τρομοκρατική επίθεση  οδηγού ταξί ,  κατά συναδέλφων Εργαζομένων στην  Υπηρεσία  Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου,  οι οποίοι εκείνη τη στιγμή εργάζονταν   στην αποκομιδή απορριμάτων στο κέντρο της Πόλης μας.

Ο συγκεκριμένος οδηγός ταξί μετά από έντονη λογομαχία , επιχείρησε να χτυπήσει με το   αυτοκίνητό του τους εργαζόμενους κινδυνεύοντας την σωματική τους ακεραιότητα , αφού ανέπτυξε ταχύτητα με κίνδυνο να πατήσει τον οδηγό του απορριματοφόρου .

Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου ,  δηλώνει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι καμία βίαιη συμπεριφορά κατά των εργαζομένων και μάλιστα κατά την ώρα εργασίας τους , δεν μπορεί να είναι ανεκτή από την κοινωνία του Ρεθύμνου  .

Τέτοιες ενέργειες, είναι καταδικαστέες από τους Εργαζόμενους και όλους τους  Ρεθεμνιώτες και μόνο θλίψη και οργή προκαλούν.

Καλούμε τον Δήμαρχο Ρεθύμνου  κ. Γ. Μαρινάκη,  να προβεί ΑΜΕΣΑ σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να προστατευθεί η σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων του Δήμου ,  για να συνεχίσουν  να εκτελούν απρόσκοπτα τα καθήκοντα τους .

Φωτό αρχείου

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Αναλυτικά πληροφορίες Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο, την Δευτέρα …

Ρέθυμνο – Ο ιερέας μετά τα λεγόμενα για τις μάσκες – “Δεν έκανα κάτι τόσο τραγικό”

Την Δευτέρα έβαλε κατά των νόμων για την χρήση μάσκας Αποκλειστικές δηλώσεις του ιερέα στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize