Τελευταία Νέα

Με την Ακρόπολη λουσμένη στο φως υποδέχθηκε το 2018 η Αθήνα

Με πυροτεχνήματα πάνω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και μουσικό πρόγραμμα υποδέχθηκε η Αθήνα το 2018. Από το Θησείο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης καλωσόρισε το νέο έτος την ώρα που ένα πολύχρωμο σμήνος φωτοβολίδων φώτισε τον αττικό ουρανό.

Την σκυτάλη πήραν επί σκηνής η Μαρίζα Ρίζου και ο Γιώργης Χριστοδούλου, οι οποίοι με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο ανέλαβαν το μεγάλο πάρτι που στήθηκε στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου.

«Η Αθήνα στέλνει μήνυμα γιορτής και ελπίδας σε όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης από τον πεζόδρομο του Θησείου. Επανέλαβε οτι «φέτος η πρωτεύουσα έσπασε ρεκόρ επισκεψιμότητας και τόνισε η Αθήνα είναι μια πόλη ανοιχτή, Φωτεινή που δεν φοβάται το διαφορετικό».

Happy new year, everyone!
Fireworks over the Acropolis in .

Στο Θησείο, κάτω από την Ακρόπολη, υποδέχθηκε η Αθήνα το 2018.

 

Με μια λαμπερή εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων και υπέγραψε ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών, η Αθήνα… καλωσόρισε το 2018, κάτω από την Ακρόπολη, στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο.

 

athina2

 

Παρουσιαστής, ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα πριν την έλευση του νέου χρόνου, υποδέχθηκε στη σκηνή τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, ο οποίος δήλωσε:

 

«Η Αθήνα στέλνει μήνυμα γιορτής και ελπίδας σε όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο. Φέτος η πρωτεύουσα έσπασε ρεκόρ επισκεψιμότητας και τόνισε η Αθήνα ειναι μια πόλη ανοιχτή, Φωτεινη που δεν φοβάται το διαφορετικό».

 

Μόλις… ολοκληρώθηκε η αντίστροφη μέτρηση, ο ουρανός της πρωτεύουσας, «έλαμψε» από τα δεκάδες βεγγαλικά.

 

Η βραδιά συνεχίστηκε με τραγούδι, με την Μαρίζα Ρίζου και τον Γιώργο Χριστοδούλου, να… αναλαμβάνουν το ψυχαγωγικό κομμάτι.

 

athina1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς