Θωμάς Μηλιόπουλος – Από τον Δίσκο της Φαιστού έως την Ατλαντίδα

Οι δύο όψεις του Δίσκου της Φαιστού υπολογίζουν ένα ηλιακό έτος χωρισμένο σε δύο εξάμηνα και προσαρμόζουν σε αυτό ένα Σεληνιακό έτος, που το διαιρούν σε 24 μισούς μήνες, δηλαδή σε 12 πανσέληνούς και προσθέτουν άλλες 10 ημέρες. Είπαμε επίσης ότι οι δύο πλευρές του Δίσκου της Φαιστού υπολογίζουν πχ. εντός μιας 18 αιτίας 5 εκλείψεις των πλειάδων, εκ τον οποίον οι 3ς συνεχόμενες συμβαίνουν με 100% κάλυψη. Γεγονός που εκφραζόταν με τα Ταυροκαθάψια της μινωικής εποχής. Ομοίως είπαμε ότι οι δύο μεριές του Δίσκου της Φαιστού υπολογίζουν μια Σεληνιακή έκλειψη που συμβαίνει κάθε 18 χρόνια και 10 μέρες. Παρομοίως οι δύο επιφάνειες του Δίσκου της Φαιστού υπολογίζουν μια Ηλιακή έκλειψη που συμβαίνει κάθε 18 χρόνια και 10 μέρες.

Για να ελέγξουμε αν λειτουργεί ο υπολογισμός του δίσκου και σήμερα, μπορούμε παραδείγματος χάριν, αν καβαλήσουμε στις, 21 Μαΐου 2012 τότε που συνέβη μια Ηλιακή έκλειψη, 18 χρόνια και 10 μέρες αργότερα μας υπόσχεται ο δίσκος ότι στις 01 Ιουνίου 2030 θα συμβεί η επόμενη Ηλιακή έκλειψη, όπως στις 11 Ιουνίου 2048 , στις 22 Ιουνίου 2066, στις 02 Ιουλίου 2084 και πάει λέγοντας. Άρα αυτό είναι όλο το λογισμικό του Αστέριου-Μινώταυρου που διαβάζουμε στο Δίσκο της Φαιστού; Ασφαλώς Ναι αλλά Όχι μόνο! Ο περίφημος Δαίδαλος δεν θα ήταν ΄΄Ο Δαίδαλος΄΄ αν δεν μας επιφύλασσε μεταξύ άλλων και ακόμη μια ιδιαίτερη επιστημονική φόρμουλα!

Προσωπικά αισθάνθηκα μεγάλη έκπληξη και συγκλονιστικό δέος όταν κατάλαβα για πιο λόγο θυσιαζότανε οι επτά νέες και οι επτά νέοι, κάθε εννέα χρόνια στο βωμό του Αστέριου-Μινώταυρου. Ελάτε τώρα να ανακαλύψουμε μαζί όχι μόνο κάποια χαμένη ιστορία αλλά και το υψηλότατο επιστημονικό επίπεδο των Μινωιτών! Από το κέντρο της Α΄ πλευράς του Δίσκου της Φαιστού είπαμε ξεκινάει μια σπείρα από μέσα προς τα έξω που είναι τεμαχισμένη σε 18 ομάδες οι οποίες συμβολίζανε η κάθε μια μισό χρόνο, δηλαδή συνολικά εννέα ολόκληρα χρόνια. Προς την έξοδο στο τέλος της σπείρας συναντούμε 5 πέντε τρυπούλες, οι οποίες συμβολίζανε αφενός τις 5 ημέρες που υπολείπονταν ώστε να συμπληρωθεί ένα ημερολογιακό ηλιακό εξάμηνο. Συμβολίζανε ώμος και μια εποχιακή διάρκεια, 9 εννέα χρόνων και 5 ημερών.

Για να δούμε τι ήταν εκείνο που απαιτούσε κάθε 9 χρόνια να θυσιάζονται 14 ανθρώπων; Για να το μάθουμε, πρέπει καλλίτερα να επιστρέψουμε στην ηλιακή έκλειψη, που έγινε στις 21 Μαΐου 2012 και αντίς 18 χρόνια και 10 μέρες ας προσθέσουμε τώρα 9 χρόνια και 5 ημέρες, τότε θα καταλήξουμε στην ημερομηνία 26 Μαΐου 2021 συμπτωματικά τον επόμενο μήνα, στις 26 Μαΐου 2021 θα συμβεί, τι θα συμβεί; Ακριβός θα συμβεί μια έκλειψη του φεγγαριού! Σε αυτό το σημείο το αργότερο καταλαβαίνουμε ότι ο δίσκος της Φαιστού χωρίζει τα πάντα σε δύο ίσα μέρη. Ξεχωρίζει κάθε μήνα σε φωτεινό πανσέληνο και σε σκοτεινό φεγγάρι, την νύχτα και την ημέρα, το καλοκαίρι και τον χειμώνα και τα 9 χρόνια των πλειάδων από τα άλλα 9 εννέα που περνάει το φεγγάρι κάτω από τις πλειάδες όπως από την μια έκλειψη του ιλίου στην επόμενη έκλειψη του φεγγαριού!

Αν αυτές δεν είναι υπεραρκετές αποδείξεις για να πούμε με βεβαιότητα ότι αποκωδικοποιήσαμε τον Δίσκο της Φαιστού, τότε τι άλλο να πούμε; Αααααα ναι, θέλετε να εξηγήσουμε και τις 14 ανθρωποθυσίες κάθε εννέα χρόνια; Εάν είστε αστρονόμος με καρδιά και ψυχή και στέκεστε, είναι καλύτερα να καθίσετε τώρα γιατί αυτό που ακούτε θα ίσος σας κάνει να ζαλίσετε! Επειδή πρόκειται για μια επιστημονική πληροφορία 3700 ετών που εγώ την διαπίστωσα μέσου του Δίσκου της Φαιστού και που αμφιβάλω ότι ούτε εσείς, θα την διαβάσατε ως φόρμουλα σε κάποιο σύγχρονο κείμενο. Αν τώρα ζούσαμε στην μινωική εποχή και ερχόταν η έκλειψή του φεγγαριού στις 26 Μαΐου 2021, από εκείνη την ημερομηνία θα ξεκινάγαμε τις Ανθρωποθυσίες, και θα εκτελούσαμε κάθε μέρα από μια, τούτο θα διαρκούσε 14 συνεχόμενες ημέρες έως ότου φτάσουμε στη 10η Ιουνίου 2021

Μα τι είναι εκείνο το σημαντικό που θα συμβεί στη 10η Ιουνίου 2021; Ο Δίσκος της Φαιστού λέει το απίστευτο και ώμος πραγματικό, ότι στης 10η Ιουνίου 2021 θα συμβεί με υπερκαταπληκτική βεβαιότητα…………. Μια… Ηλιακή… έκλειψη…! Ουάου και πάλι Ουάου! Μεταξύ μας τώρα περιμένατε εσείς ότι υπήρξε κάποιος λαός της εποχής του χαλκού με τόσο υψηλό επιστημονικό επίπεδο; Για τους Μινωίτες αποτελούσε αυτό το φαινόμενο την ολοκλήρωση ενός θεϊκού κύκλου! Όπου αν δεν ολοκληρωνότανε όπως το προέβλεπε ο Δίσκος της Φαιστού η Πρόχους της Φαιστού και ο Αστέριος-Μινώταυρος, τότε κινδύνευε να επέλθει η καταστροφή του κόσμου και το απόλυτο χάος.

Ακόμα και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ζούσαν με τον ίδιο κίνδυνο με την διαφορά, ότι εκείνοι φοβόταν μην τυχόν ο ήλιος χαθεί όταν ταξίδευέ στον κύκλο της νύχτας, και μήπως δεν ανατείλει την επόμενη μέρα. Ενώ το ίδιο για τους Μινωίτες, ο λαβύρινθος τους με τον Αστέριο-Μινώταυρο διαρκούσε 9 χρόνια και 5 ημέρες.

Interpretation of the Phaistos Disc ( Atlantis 5 ) MILIOTHOMAS © 2021 [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize