Τελευταία Νέα

Θλίψη στο Ρέθυμνο για τον 43χρονο Γιάννη

Άσχημες οι τελευταίες οι μέρες για το Ρέθυμνο, καθώς μετά το θάνατο του 39χρονου Δημήτρη Βαβαδάκη σε τροχαίο δυστύχημα στον Αδελιανό Κάμπο τα ξημερώματα της Τρίτης, ένας ακόμη θάνατος νέου ανθρώπου, ήρθε να προσθέσει στο ήδη βαρύ κλίμα που επικρατεί.

Ο λόγος για την είδηση της αυτοχειρίας του Γιάννη Τ., ενός Ρεθυμνιώτη 43 ετών, ο οποίος εργαζόταν ως υδραυλικός στην πόλη. To άψυχο σώμα του βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης σε χωράφι στον Πρίνο. Τον αναζητούσαν άτομα του περιβάλλοντός του καθώς τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Ο Γιάννης, πατέρας τριών παιδιών, σόκαρε με την απόφασή του τόσο την οικογένεια και τους γνωστούς του, όσο και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Όσοι τον γνωρίζουν, έχουν να λένε για έναν ήσυχο, εργατικό και πρόσχαρο άνθρωπο, που τίποτα δεν καταμαρτυρούσε ότι βρισκόταν ψυχολογικά σε ένα τέλμα, έχοντας αποφασίσει να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Daynight.gr, το οικογενειακό παρελθόν του Γιάννη, κρύβει μια τραγική σύμπτωση: δεν έχει συμπληρωθεί ούτε ένας χρόνος από την ημέρα που ο πατέρας του Γιάννη έφυγε από τη ζωή με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με αυτοχειρία! Μια διάδοχη κατάσταση που -αν μη τι άλλο- γεννά θλίψη και προβληματισμό.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, ευχόμαστε στην οικογένεια του αγαπητού Γιάννη να βρει τη δύναμη που απαιτείται ώστε να ξανασταθεί στα πόδια της…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς