Τελευταία Νέα

Τέλος Ιούνη πρέπει να έχει ολοκληρωθεί!

Έχει πληρωθεί και ολοκληρωθεί κατά κάτι παραπάνω από το ήμισυ το νέο κλειστό γυμναστήριο και προπονητήριο στα Περιβόλια Ρεθύμνου μετά από παράταση που είχε λάβει ο εργολάβος από το δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου. Το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου, αφού δεν αναμένεται να δοθούν εκ νέου περαιτέρω χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωσή του.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο νέο γυμναστήριο στα Περιβόλια Ρεθύμνου με τον εργολάβο να προσπαθεί να είναι εμπρόθεσμος, αφού δεν προβλέπεται νέα παράταση των εργασιών. Την ίδια ώρα ολοκληρώνονται έτερες παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές του δήμου Ρεθύμνου μετά από αδράνεια ετών στον τομέα των υποδομών άθλησης.

Οι νέες εγκαταστάσεις αναμένεται να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ανατολικών προαστίων του Ρεθύμνου, αλλά και αθλημάτων που μέχρι στιγμής δε διαθέτουν επαρκείς αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ για την υποστήριξη του έργου διανοίχτηκαν και νέες οδοί.

Παράλληλα, ολοκληρώνονται και οι παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου επί της πλατείας 4 μαρτύρων, ενώ έχουν γίνει έργα και στα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου της πόλης σε Μισίρια και Σοχώρα.

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Με 65 βαλίτσες και χειραποσκευές! “Είναι η πρώτη φορά που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας θα μείνει για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα γυρίσει το νησί μας”

Για πολυήμερες διακοπές στην Κρήτη και ακολούθως στη Μεσσηνία έφτασε στην Ελλάδα από την περασμένη …

Ρέθυμνο – Πρόστιμο και λουκέτο σε καφέ – μπαρ για συγχρωτισμό και σε υπάλληλο σουβλατζίδικου για έλλειψη μάσκας

“Σάρωσαν” το Ρέθυμνο τα κλιμάκια ελέγχου στη διάρκεια του Σαββατόβραδου Πρόστιμα και λουκέτα «έφεραν» οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize