Τα παιδιά με τα πατίνια επισκεύασαν με αγάπη τα αναπηρικά αμαξίδια του νοσοκομείου στο Ρέθυμνο!

Επισκευή αναπηρικών αμαξιδίων Νοσοκομείου Ρεθύμνου! Με αγάπη από τα παιδιά με τα πατίνια.

“OTAN ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ, ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΨΥΧΗ…”

Ο Σύλλογος Ο.Κ.Α. Πρέβελη, έχει θέσει ως στόχο σε κάθε αγώνα/διοργάνωση που υλοποιείται, να επιστρέφει τη θετική ενέργεια που εισπράττει από τους συμμετέχοντες, στην ευρύτερη κοινωνία του Ρεθύμνου. Θεωρούμε πολύ σημαντικό να αφομοιώσουν οι νεαροί μας αθλητές και όχι μόνο, την αξία της αλληλεγγύης, καθώς το κυριότερο στοιχείο του αθλητισμού πέρα από τη σωματική προσπάθεια, είναι η ψυχή…

Ο Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού “Ο.Κ.Α. Πρέβελη” ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό την ανάπτυξη της αθλητικής παιδείας στο Ρέθυμνο και τη δημιουργία συνθηκών, ώστε να μπορεί να γυμναστεί σωστά ο καθένας, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης. Με σύνθημά μας το: “Ελάτε να τρέξουμε, να περπατήσουμε, να κάνουμε πατίνια ή ποδήλατο” καλούμε τον κόσμο σε μια ομάδα, με κυρίαρχο στόχο τη συμμετοχή τόσο στα τρέχοντα αθλητικά δρώμενα της πόλης, όσο και στην καθιέρωση νέων. Υποομάδα του Συλλόγου αποτελεί και το Τμήμα Τροχοπεδιλισμού (Πατινιών), το μοναδικό αντίστοιχο τμήμα στην Κρήτη και πρωτοπόρο στην Ελλάδα (αριθμεί 150 νεαρούς αθλητές περίπου), με στόχο τη γνωριμία με το συγκεκριμένο άθλημα και τη διάδοσή του, μιας και συνδυάζει την άθληση (αερόβια/αναερόβια, ισορροπία) και τη δεξιοτεχνία, με την ψυχαγωγία.

Επίσης σε  συνδυασμό με τις κατάλληλες ασκήσεις και τη μεθοδευμένη προπόνηση, μπορεί να βοηθήσει στη γενική ψυχοσωματική και νευρομυϊκή ανάπτυξη του σώματος. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν γίνει μέχρι τώρα πολλές εκδηλώσεις και αγώνες με την προοπτική φέτος να πάρουν και πανελλήνια διάσταση, εφόσον η απήχηση του αθλήματος στον κόσμο και κυρίως στα παιδιά είναι πολύ μεγάλη. Παράλληλος στόχος του Συλλόγου, είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας του Ρεθύμνου σε ζητήματα αλληλεγγύης, με αποτέλεσμα να εμπλέκουμε φορείς στις δράσεις μας και να συμπαραστεκόμαστε στους συνανθρώπους μας όποτε αυτό είναι δυνατό.

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Εθελοντική αιμοδοσία στο Πέραμα Μυλοποτάμου

Σε ένα διαφορετικό αγώνα, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, θα επιδοθούν φορείς και σύλλογοι του Περάματος Μυλοποτάμου. …

Σητεία – Βίντεο για την ανακύκλωση

Ευχαριστούμε θερμότατα τον κ. Δημήτρη Παθιάκη που εργάστηκε αφιλοκερδώς προκειμένου να γίνει το συγκεκριμένο βίντεο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize