Τα δύο ξενοδοχεία στην Κρήτη που εξαγοράζει η Hines

Κοντά στην απόκτηση δύο ξενοδοχειακών μονάδων στην Κρητη, σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη τους και τις πιστώτριες τράπεζες, βρίσκεται η Hines, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στη στήλη Χαμαιλέων της Αγοράς στο eyro2day.gr

Ο αμερικανικός όμιλος, όπως τονίζεται, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να αποκτήσει τα ξενοδοχεία Coral (τριάστερο) και Ερμής (τετράστερο) στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Το σχέδιο που συζητείται με τη Μαμιδάκης Συμμετοχών και τις πιστώτριες τράπεζες προβλέπει προσυμφωνημένη με τους πιστωτές αίτηση εξυγίανσης, με μεταβίβαση των βασικών assets σε νέα εταιρεία, συμφερόντων Hines.

Υπενθυμίζεται ότι ο αμερικανικός κολοσσός Hines, που δραστηριοποιείται στην αγορά ακινήτων και διαχειρίζεται 92 δισ.δολάρια, εμφανίστηκε στην ελληνική αγορά με την απόκτηση του π.ξενοδοχείου Athens Ledra, που στεγάζει πλέον το Grand Hyatt Athens, ενω πρόσφατα αγόρασε το ακίνητο του πρώην εργοστασίου Mουζάκη στην Aκαδημία Πλάτωνος, που είχε αποκτήσει η  BlackRock με σκοπό να δημιουργήσει το εμπορικό κέντρο Academy Gar-dens.

Σύμφωνα με τα σχέδια της Hines, στις βασικές προτεραιότητες είναι η επέκτασή της στον ξενοδοχειακό κλάδο στην Ελλάδα, στις περιοχές της Κρήτης, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Δείτε επίσης!

Άγιος Νικόλαος – Δημιουργία πύλης Σέγκεν στον χώρο του λιμανιού που λειτουργούσε παλιότερα αναψυκτήριο

Στο χώρο που μέχρι πριν λίγα χρόνια λειτουργούσε αναψυκτήριο, πίσω από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, …

Άγιος Νικόλαος – Πτώση δέντρου διέκοψε την κυκλοφορία

Στη γωνία των οδών Αναπαύσεως και Αργυροπούλου, μπροστά από την Αναπτυξιακή Λασιθίου και την είσοδο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize