Τελευταία Νέα

Τα 20 “κλικ” που αποδεικνύουν ότι το Ρέθυμνο είναι καθαρό, κατάφυτο στα μνημεία και πανέμορφα πολύχρωμο!

Επιστράτευσαν φαντασία, μεράκι και αγάπη για την πόλη και θα βραβευθούν! Ο λόγος για τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου Ρεθύμνου για περισσότερο πράσινο και λουλούδια με αποτέλεσμα η γραφική παλιά πόλη και όχι μόνο να αναδειχθούν ακόμα περισσότερο αισθητικά. Αυλές, μπαλκόνια και δημόσια παρτέρια γέμισαν με χρώμα και ομορφιά με την υπηρεσία πρασίνου να σκοπεύει να γίνει θεσμός η εθελοντική αυτή δράση που από την πρώτη της φορά, απέφερε καρπούς.

Από τη Φορτέτζα, μέχρι τη Λότζια και την παραλία, τα στενά σοκάκια με τα σαχνισιά και την Κρήνη Rimondi, το Ρέθυμνο είναι μια καθαρή πόλη που χαίρεται το πράσινο και όλη την πλούσια παλέτα χρωμάτων που έχει αναδειχθεί μέσα από τις προσπάθειες του δήμου, αλλά και πάνω από 100 εθελοντών που ήρθε η ώρα να βραβευθούν.

Τα πιο όμορφα μπαλκόνια και βεράντες, αυλές και κήποι, ακόμη και παρτέρια που ανήκουν στον δημόσιο χώρο και υιοθετήθηκαν από επιχειρηματίες και διαμορφώθηκαν ανάλογα με το πνεύμα της κάθε επιχείρησης, απογειώνουν την ομορφιά και την χαλαρή διάθεση που θέλει να χαρεί κάθε επισκέπτης το καλοκαίρι, αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος πρασίνου του δήμου Ρεθύμνου, Κώστας Ηλιάκης, καλεί τους δημότες και τις συλλογικότητες να συνεχίσουν να στηρίζουν το δήμο σε αυτή την ιδιαίτερη εκστρατεία εξωραϊσμού της πόλης και της ζωής σε αυτήν.

Δείτε επίσης!

Σητεία – Οι εθελοντές της καρέτα – καρέτα περιμένουν γεννητούρια

Όπως κάθε χρόνο επί σειρά ετών, έτσι και φέτος, χελώνες καρέτα -καρέτα επέλεξαν τις παραλίες …

Ρέθυμνο – Βραβείο στο Περιστύλιο του Ζαππείου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Στην Αθήνα θα μεταβεί την προσεχή Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize