Συστράτευση για κινητοποιήσεις στο Ρέθυμνο

Σε ευρεία σύμπραξη για κινητοποιήσεις κατεβαίνουν οι συνδικαλιστικοί φορείς του Ρεθύμνου, καλώντας σε συμμετοχή εργαζομένους και αυτοαπασχολούμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Θεωρούν ότι πια ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και ζητούν να μπει ένα τέλος στη λιτότητα και τον φαύλο κύκλο της οικονομικής κρίσης.

8 εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων του Ρεθύμνου από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, ενώνουν τις φωνές τους κατά της οικονομικής εξαθλίωσης που βιώνει η χώρα, τα τελευταία 8 χρόνια. Καλούν σε κινητοποιήσεις, ζητώντας την επαναφορά της αξιοπρεπούς διαβίωσης σε μισθωτούς και επαγγελματίες.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι επαγγελματίες υγείας, όπως και ο δικηγορικός κλάδος, τονίζοντας το πόσο σημαντικό και αναφαίρετο δικαίωμα για τον κάθε πολίτη, όπως και τελευταίο καταφύγιο, αποτελούν το σύστημα υγείας και η δικαιοσύνη αντίστοιχα.

Το ραντεβού με τις κινητοποιήσεις έχει δοθεί για τις 30 Μαΐου στην πανεθνική ημέρα δράσης για έξοδο από τον φαύλο κύκλο της οικονομικής κρίσης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς