Τελευταία Νέα

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα για τις πυρκαγιές και την «κατάσταση πολιορκίας»

Έντονη είναι η αντιπαράθεση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας από τον κρατικό μηχανισμό με τον Τάσο Γαϊτάνη να απαντά στον Χρ. Βερναρδάκη.

Σε έντονο ύφος συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για την αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας που καταστρέφει τεράστιες εκτάσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας, αλλά και για την επόμενη ημέρα.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο κήρυξης της χώρας σε «κατάσταση πολιορκίας» όπως αναφέρθηκε σε πρωτοσέλιδα εφημερίδας, υπογραμμίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν διαψεύστηκε από την κυβέρνηση.

Άμεση ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσου Γαϊτάνη, ο οποίος υπογράμμισε πως τα δημοσιεύματα είναι ανάξια σχολιασμού.

«Τα δημοσιεύματα που αφορούν την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας είναι τόσο φαιδρά που είναι ανάξια σχολιασμού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γαϊτάνης, προσθέτοντας: «Το ότι αυτά αναπαράγονται από στελέχη της αντιπολίτευσης, όπως έπραξε ο κύριος Βερναρδάκης, συνιστά σοβαρότατο πρόβλημα για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η αντιπολίτευση τους θεσμούς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς