Τελευταία Νέα

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ρεθύμνου – «Απαιτούμε γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ με βάση το καταστατικό»

Απαιτούμε γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, με βάση το καταστατικό της, και όχι «συνέδριο» – παρωδία με ΜΑΤ, εισαγγελείς και την εποπτεία του πρωθυπουργού!

Το Συνδικάτο Οικοδόμων καλεί την εργατική τάξη του νομού να σταθεί απέναντι σε όλους όσους στηρίζουν τον αντεργατικό κατήφορο της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, απέναντι σε όλους όσους θέλουν με “νύχια και με δόντια” να κρατήσουν στις καρέκλες τους την ηγετική της ομάδα, αξιοποιώντας την τρομοκρατία, την καταστολή, τη νοθεία και το ψέμα.

Η απόφαση της ηγετικής ομάδας στη ΓΣΕΕ να κάνει ένα Συνέδριο παρωδία στις 25 Φλεβάρη, ένα Συνέδριο με διαδικασίες “ψεκάστε-σκουπίστε-ψηφίστε”, χωρίς νομιμοποίηση αντιπροσώπων, χωρίς καμιά συζήτηση, την υψηλή εποπτεία αναλαμβάνει ο Πρωθυπουργός, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο υπουργός «Προστασίας του Πολίτη» με την παρουσία πλήθος κατασταλτικών δυνάμεων.

Πληρωμένα γραμμάτια εξοφλούνται. Η συνδικαλιστική μαφία ανταμείβεται για τις πλάτες που βάζει όλα αυτά τα χρόνια στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, του δικαιώματος στην απεργία, στην Κοινωνική Ασφάλιση. Αντάλλαγμα η διασφάλιση των παχυλών μισθών τους. Η προσπάθεια Κυβέρνησης – μεγαλοεργοδοσίας – συνδικαλιστικής μαφίας να ελέγξουν τα συνδικάτα, δεν θα περάσει

Καλούμε τους εργαζόμενους του Ρεθύμνου να κάνουν δική τους υπόθεση την οργάνωση των Σωματείων και από τα κάτω να ανατρέψουν εκείνες τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που λειτουργούν σαν δεκανίκια της εργοδοσίας και των κυβερνήσεων. Γιατί μόνο μέσα από τον οργανωμένο ταξικό αγώνα θα μπορέσουμε εμείς οι εργαζόμενοι να ανατρέψουμε την πολιτική που τσακίζει τις ζωές μας. Εδώ και τώρα γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, με βάση το καταστατικό της, χωρίς νόθους αντιπροσώπους, εργοδότες, ΜΑΤ και κρατική βία.

Τα συνέδρια των Συνδικάτων είναι υπόθεση των εργατών κι όχι των εισαγγελέων και των αφεντικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς