Τελευταία Νέα

Συνάντηση του συνδυασμού «Ρέθυμνο – Ενεργοί Πολίτες» με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων

Την Πέμπτη 16 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρεθύμνου Σταύρος Βουρβαχάκης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Γεώργιο Σταράκη, Μιχαήλ Τσιγδινό, Γεώργιο Μιχαηλίδη και Ιωάννη Τσιλεδάκη επισκέφτηκαν τα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνης (Ε.Π.Σ.Ρ) και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ενωσης Τίτο Χνάρη, τον Γραμματέα Γεώργιο Δασκαλομαρκάκη, τον Ταμία Δημήτρη Κουργιαντάκη και τον Υπεύθυνο των Μικτών Νίκο Μαρκουλιδάκη.

Η συνάντηση διενεργήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα.Συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ε.Π.Σ.Ρ και το ποδόσφαιρο στον δήμο μας (ενωσιακό γήπεδο, αθλητικές υποδομές, μελέτες έργων, χρηματοδότηση ομάδων, δημιουργία νέων γηπέδων και αναβάθμιση υφιστάμενων κλπ). Ο κος Σταύρος Βουρβαχάκης ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΡΕΘΥΜΝΟ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το ποδόσφαιρο και δεσμεύτηκε να στηρίξει τα θέματα της Ένωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Μόνιμος οδοντίατρος στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου

Στο Κ.Υ. Σπηλίου της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης διορίστηκε ένας μόνιμος ιατρός σε θέση Οδοντιατρικής, Επιμελητής …

Ρέθυμνο – Σε αυτές τις τοπικές κοινότητες θα γίνουν ψεκασμοί δακοκτονίας

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνονται οι  τοπικές κοινότητες/οικισμοί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize