Τελευταία Νέα

Συνάντηση για τα προβλήματα των ειδικών σχολείων στα Χανιά

Δέσμευση Καλογερή για την αποκατάσταση του προβλήματα που αφορά στην παλαιότητα των συστημάτων ψύξης και θέρμανσης της σχολικής μονάδας

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκου Καλογερή, με τον κ. Νίκο Βλαζάκη, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χανίων, την κ. Μαρία Πρινιανάκη, Δ/ντρια του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χανίων και Προέδρου Σχολικής Κοινότητας 1ου – 3ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Χανίων και την κ. Έλενα Γεωργιανάκη, Δ/ντρια του 3ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε το πρόβλημα της παλαιότητας των συστημάτων ψύξης – θέρμανσης που αντιμετωπίζει το κτιριακό συγκρότημα, ιδιοκτησίας Περιφέρειας Κρήτης, που φιλοξενεί  τέσσερα σχολεία ειδικής αγωγής και ειδικότερα το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Χανίων, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χανίων, το 3ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Χανίων και το 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χανίων.

Ο κ. Καλογερής δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει αυτό το αίτημα το συντομότερο δυνατόν.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς