Τελευταία Νέα

Σύμβολο ελπίδας! – Νεογέννητο αφαιρεί τη μάσκα γιατρού

Η εικόνα που έχει γίνει viral ως σημάδι ελπίδας για τον κορονοϊό  SAMER CHEAIB/INSTAGRAM

“Όλοι θέλουμε ένα σημάδι ότι πρόκειται να βγάλουμε τη μάσκα σύντομα”, έγραψε ο Δρ Samer Cheaib δημοσιεύοντας την εικόνα που έχει γίνει viral.

Μια παλιά εικόνα ενός νεογέννητου μωρού που φαίνεται να “βγάζει” τη χειρουργική μάσκα του γιατρού έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό ως σημάδι ελπίδας αναφορικά με την πανδημία κορονοϊού που μαστίζει τον πλανήτη.

Η εικόνα κοινοποιήθηκε στα social media από τον γυναικολόγο με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Δρ Samer Cheaib. Δείχνει το νεογέννητο με το ένα χέρι να τραβάει τη μάσκα του γιατρού αποκαλύπτοντας το τεράστιο χαμόγελό του από κάτω.

“Όλοι θέλουμε ένα σημάδι ότι πρόκειται να βγάλουμε τη μάσκα σύντομα”, έγραψε ο Δρ Cheaib ενώ μοιράστηκε την φωτογραφία στο Instagram και στο Facebook.

Σε μια εποχή που η μάσκα έχει γίνει σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητές μας, η φωτογραφία αυτή αντιμετωπίστηκε από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως ένα σημάδι για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που δήλωσαν ότι πρόκειται για την εικόνα που χαρακτηρίζει το 2020.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Σε καραντίνα 7 πυροσβέστες – Υπολειτουργεί λόγω κορονοϊού το πυροσβεστικό κλιμάκιο Περάματος

Κλιμάκιο του εοδυ προχώρησε σε τεστ σε 14 πυροσβέστες Αποδεκατισμένο εξαιτίας του κορωνοιού είναι από …

Ρέθυμνο – Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών ανακοινώνεται ότι λόγω έξαρσης του κορωνοϊού COVID – 19 την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize