Τελευταία Νέα

Στο νοσοκομείο 13χρονος μετά από άγριο bullying – “Θέλω να κοιμηθώ με ησυχία”

Ομάδα ενηλίκων νεαρών εκβίαζε 13χρονο επί μήνες. Με σπασμένο πόδι στο νοσοκομείο κατέληξε ο μαθητής μετά τις απειλές τους.

Άγριο bullying σε 13χρονο

Άγριο περιστατικό bullying και εκβιασμού απέναντι σε 13χρονο σημειώθηκε στον Γαλατά Τροιζηνίας. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, ομάδα νεαρών ενηλίκων εκτός σχολείου έκανε συστηματικά bullying και εκβίαζε 13χρονο μαθητή ο οποίος κατέληξε με σπασμένο πόδι στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, ο 13χρονος μαθητής υπέφερε από τους εκβιασμούς των νεαρών από τον Αύγουστο, με την ομάδα αυτή να απειλεί τον 13χρονο ακόμα και ότι θα σκοτώσει τους γονείς του.

Όπως σημείωσε, η μητέρα έμαθα για το bullying που βίωνε επί μήνες ο γιός της όταν το παιδί αναγκάστηκε να πηδήξει από ένα κοντέινερ, μετά από απειλές της ομάδας αυτής, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι νεαροί εκφόβιζαν και εκβίαζαν τον 13χρονο αποσπώντας του χρήματα, με το μεγαλύτερο ποσό να είναι 150 ευρώ.

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση.

“Μαμά, είναι η πρώτη φορά που θέλω να κοιμηθώ με ησυχία”, είπε ο 13χρονος στη μητέρα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς