Τελευταία Νέα

Στο Μπραχίμο Μυλοποτάμου ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς

 Σε υλοποίηση Ψηφίσματος που εκδόθηκε κατά τον πρώτο επιτυχή Παγκρήτιο ενωτικό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς το 2006, που σηματοδότησε και ανέδειξε την αναγκαιότητα συνεργασίας, αλληλεγγύης και ενότητας του αγώνα των εργαζομένων, οργανώνεται  στις 6  Μαϊου 2018, ο Παγκρήτιος Ενωτικός Εορτασμός της Πρωτομαγιάς, στην οικία του Πρωτεργάτη του γιορτασμού της στην Ελλάδα, Σταύρου Καλλέργη στο Μπραχίμο  Μυλοποτάμου.

Πιστεύουμε ότι, με την Παγκρήτια αυτή εκδήλωση στον τόπο καταγωγής του Σταύρου Καλλέργη, θα τιμηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ο άνθρωπος που ανάλωσε όλες του τις δυνάμεις για τα δικαιώματα και τους αγώνες της Εργατικής Τάξης και τόλμησε να οργανώσει και να πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη εκδήλωση – συγκέντρωση Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Αθήνα στις 2 του ΜΑΗ 1893.

Η Κρήτη με τον ενωτικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς και με αποτίμηση φόρου τιμής στον Πρωτεργάτη της, διατηρεί, καλλιεργεί και προβάλλει το αξεπέραστο μήνυμα του αγώνα που αποδίδει μόνο όταν είναι ΚΟΙΝΟΣ.

 

ΟΛΟΙ στην ΕΚΔΗΛΩΣΗ γιορτασμού των 125  ΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ , στο ΜΠΡΑΧΙΜΟ  ( ΠΕΡΑΜΑ ) ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ την  ΚΥΡΙΑΚΗ 6  ΜΑΪΟΥ 2018  στις 11.30  π.μ.

 

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

 

Για το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΟΛΑΚΗΣ ΑΡΕΤΗ ΣΤΑΓΑΚΗ

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Αντιπαράθεση για τον οργανισμό πολιτισμού στον Δήμο Μυλοποτάμου

Μετά την ανακοίνωση του συνδυασμού της μειοψηφίας «Αλλαγή στον Μυλοπόταμο» για την συνεδρίαση του Δ.Σ. …

Ρέθυμνο – Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ρύθμιση δανείων του ΟΕΚ

ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ 30-6-2020  Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ   ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟΝ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize