«Στη σκιά του Ολύμπου» – Πώς η Κατερίνη συνδυάζει εκπληκτικά βουνό και θάλασσα

Όταν ένας επισκέπτης λέει «στη σκιά του Ολύμπου», οι άνθρωποι της Κατερίνης τον διορθώνουν και επαναδιατυπώνουν λέγοντας «στο φως του Ολύμπου». Έτσι αισθάνονται και αυτό το μήνυμα θέλουν να λάβει ο δέκτης. Ότι βρίσκεται σε έναν τόπο ευλογημένο, γεμάτο φως και «προστατευμένο» από τα Πιέρια όρη και το «μυθικό» βουνό του Ολύμπου.

«Το επέλεξαν οι Θεοί ως τόπο κατοικίας. Τι παραπάνω να πούμε εμείς;», λέει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Δόμησης και αναπληρωτής Δημάρχου του δήμου Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

Όπως τονίζει η Νικόλ Καζαντζίδου σε άρθρο της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Κατερίνη περήφανη όχι μόνο για τις παραλίες της, την ζωντάνια της και τα καταλύματα της που καλύπτουν μέχρι και το κομμάτι του luxury τουρισμού βάζει ψηλά τον πήχη σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης, με την δημοτική αρχή να σχεδιάζει νέες και καινοτόμες δράσεις για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος ενώ συγχρόνως επιδιώκει την ανάδειξη και της λιγότερο γνωστής αλλά γοητευτικής πλευράς της, που απαντά στις απαιτήσεις των τουριστών, ειδικά στην μετά covid εποχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς