Τελευταία Νέα

Στέφανος Ξεκαλάκης – Πρώτος με μεγάλη διαφορά ο Ρεθυμνιώτης

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης ήταν εκείνος που έλαβε τις περισσότερες ψήφους για το νέο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και μάλλον θα πρέπει να νιώθει δικαιωμένος για τις επιλογές του. Πρόκειται για τον Ρεθεμνιώτη πολιτικό, ο οποίος βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο καθώς στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη, έχει να διαδραματίσει πολυσήμαντο ρόλο.

Είναι δε μια ισχυρή προσωπικότητα που ό,τι έχει να πει το λέει ευθέως καθώς όλοι θυμόμαστε την αποχώρηση του από το ΠΑΣΟΚ όταν διαφώνησε με τις επιλογές διεύρυνσης της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, ανταλλάσοντας μάλιστα σκληρές επιστολές με τον Νίκο Σαραγιάννη.

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης του Μιχαήλ γεννήθηκε στην Αθήνα, κατάγεται από το Ρέθυμνο και είναι έγγαμος με ένα παιδί. Είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και εργάζεται στη Διεύθυνση Μητρώου & Παρακολούθησης Ακίνητης Περιουσίας της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. στα αντικείμενα του κτηματολογίου και των γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών.

Είναι ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από το 1995 μέσα από τους κόλπους της ΠΑΣΠ και διετέλεσε Γραμματέας της Ο.Χ.Δ. Ε.Μ.Π. την περίοδο 1998 -1999. Έχει έντονη συνδικαλιστική δράση αλλά και επιστημονική παρεμβατικότητα στον τομέα του.

Την περίοδο 2010 – 2011 διετέλεσε Γραμματέας του Τομέα Μαζικών Χώρων του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Εξελέγη πρώτη φορά στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στο 9ο συντακτικό συνέδριο του Κινήματος, στην οποία και επανεξελέγη στο προσφάτως διεξαχθέν 10ο συνέδριο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς