Τελευταία Νέα

Στα αζήτητα επικίνδυνα και παλαιά κτίσματα στις παλιές πόλεις σε Ρέθυμνο και Χανιά – Ενοικιάζονται και πωλούνται;

Εγκαταλελειμμένα σπίτια νοικιάζονται και πωλούνται σε Ρέθυμνο και Χανιά

Εγκαταλελειμμένα σπίτια και έτοιμα προς κατεδάφιση φαίνεται να παρουσιάζουν ενδιαφέρον από υποψήφιους ενοικιαστές ή αγοραστές. Στα Χανιά συναντάει κάποιος σε κεντρικό σημείο της Παλιάς Πόλης, στην οδό Ριάνου ένα κτίσμα ετοιμόρροπο το οποίο έχει ενοικιαστήριο για κάθε ενδιαφερόμενο. Από την άλλη στο Ρέθυμνο, στην παλιά πόλη, συγκεκριμένα στην οδό Μοσχοβίτου, συναντάει κάποιος πωλητήριο σε κτίσμα που προφανώς θα χρειαστεί αρκετή εργασία για να μπορέσει να είναι κατοικήσιμο…

Αρκετές παλιές οικίες της παλιάς πόλης των Χανίων και του Ρεθύμνου παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως κτίσματα, όμως λόγω της παλαιότητάς τους είναι αδύνατο να μπορέσει κάποιος να τα χρησιμοποιήσει, λόγω του υψηλού κόστους που θα χρειαστεί για να αποκατασταθούν.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ιδιοκτήτες τέτοιων κτισμάτων να κάνουν μια προσπάθεια να εξερευνήσουν κάθε πιθανότητα που υπάρχει για να τα αποκαταστήσει κάποιος ενδιαφερόμενος, ακόμη και στην κατάσταση που έχουν πλέον περιέλθει.

Άλλωστε οι καιροί είναι δύσκολοι και τα ακίνητα έχουν την αξία τους, με το δυστύχημα όμως ότι μειώνεται και αυτή σταδιακά με την πάροδο του χρόνου.

 

Δείτε επίσης!

Χανιά – Νέο ωράριο τροφοδοσίας για τα καταστήματα σε Ενετικό Λιμάνι, Παλιά Πόλη και στο κέντρο

Αλλάζουν τα δεδομένα σε ότι αφορά στο ωράριο τροφοδοσίας των καταστημάτων εντός της πόλης των …

Ρέθυμνο – Αντισεισμική προστασία – Έχουν 3 λεπτά δράσης σε περίπτωση σεισμού

Σε χρόνο ρεκόρ πρέπει να δράσουν οι φορείς Στα… «θρανία» οι φορείς για την αντισεισμική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize