Τελευταία Νέα

Σπήλι – Επίσκεψη του Γεν. Γραμματέα υπουργείου εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη

Τον Δήμο Αγίου Βασιλείου επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών  Μιχάλης Σταυριανουδάκης όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη για τα τρέχοντα ζητήματα του δήμου και γενικότερα της Αυτοδιοίκησης. Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Καπετανάκης και Μανώλης Τσιρινδάνης.

Ο Δήμαρχος είχα την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Γενικό Γραμματέα τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου στα πλαίσια της βασικής αρχής της αειφορίας αλλά και την αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής. Επίσης ο κ. Ταταράκης αναφέρθηκε στα προβλήματα των μικρών  και ορεινών Δήμων και ζήτησε από τον κ. Σταυριανουδάκη την δημιουργία στοχευμένου προγράμματος χρηματοδότησης για Δήμους κάτω των 10.000 κατοίκων για αγορά μηχανημάτων έργου προκειμένου να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά την καθημερινότητα των δημοτών.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού του για νέα συνάντηση στο πλαίσιο δράσεων που θα αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς