Τελευταία Νέα

Sitia on line – Το ελεύθερο βήμα έκφρασης όλων

Τα πάντα που αφορούν την Σητεία.

Το ελεύθερο βήμα έκφρασης όλων.

Εδώ μπορείτε να κοινοποιήσετε, να προβάλλετε, να σχολιάσετε, οτιδήποτε αφορά αποκλειστικά τη Σητεία και την περιφέρεια της.

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές της ομάδας – σελίδας Sitia on line ουδεμία ευθύνη φέρουν – εκ του νόμου – για τα σχόλια / απόψεις που αναρτώνται από τα μέλη που εκφράζουν πάντα τις προσωπικές τους απόψεις.

Δημοσιεύσεις ανηλίκων με απρεπή περιεχόμενο ή σχόλια θα διαγράφονται μόλις γίνονται αντιληπτά από την διαχείριση. Επίσης οι ονομαστικές αναφορές “βαρύνουν” τον θεματοθέτη και όχι εμάς. Δεν υιοθετούμε απόψεις μελών μας καθώς αυτές όπως αναφέραμε εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι ρατσιστικό, απειλητικό, προσβλητικό, ειρωνικό, χυδαίο, βίαιο και υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή και προς την ίδια την ομάδα.

Δεν επιτρέπεται η έκθεση προσώπων (με οποιοδήποτε τρόπο, ονομαστική αναφορά ή φωτογραφίες) στην ομάδα είτε είναι ενήλικοι είτε ανήλικοι χωρίς την έγκρισή – συγκατάθεσή τους!

Όσα μέλη επιθυμούν να προβάλλουν τον τόπο μας μέσα από κείμενα ή φωτογραφίες μπορούν να το κάνουν αρκεί να αναφέρουν το όνομα του φωτογράφου ή την πηγή του θέματος.

Η σελίδα επιτρέπει στα πλαίσια της ενημέρωσης τις αναρτήσεις αιρετών πολιτικού περιεχομένου σε αυστηρά τοπικό επίπεδο και εφόσον είναι κόσμιες και διεξάγεται πολιτισμένος διάλογος χωρίς απαξιωτικούς και μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Αν οτιδήποτε από αυτά που περιγράφουμε πέσει στην αντίληψή σας η θεωρείτε πως σας θίγει προσωπικά μπορείτε να υποβάλετε αναφορά η μήνυμα στην σελίδα για αμεσότερη ανταπόκριση από τους διαχειριστές. Παρακαλούμε πολύ όλα τα μέλη να σεβαστούν τους κανόνες λειτουργίας της ομάδας που τους φιλοξενεί. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση”

Δείτε επίσης!

Λασίθι – Νέα εταιρεία «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΕ – LaSitia» – Νέα σελίδα για την Ένωση Σητείας

Από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Μετά το τέλος της …

Σητεία – Νίκος Τρουλινός – Συλλυπητήρια για το θάνατο του βιοκαλλιεργητή

Στην Έδρα της Εταιρείας με την επωνυμία «Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «BIO-SITIA …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize