Τελευταία Νέα

Σητεία – Το ΓΕΛ συγκέντρωσε 40 κούτες τρόφιμα για τα κοινωνικά παντοπωλεία!

40 κούτες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν από τα παιδιά του ΓΕΛ Σητείας στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Σητείας. Μια κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης την οποία αποδεικνύουν τα παιδιά της Σητείας κάθε φορά με τον καλύτερο τρόπο. “Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα παιδιά μας αφού δεν χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να ενεργοποιηθούν. Χωρίς την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό δεν μπορεί μια κοινωνία να προχωρήσει και αυτές τις αξίες προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά μας.

40 κούτες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν από τα παιδιά του ΓΕΛ Σητείας στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Σητείας. Μια κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης την οποία αποδεικνύουν τα παιδιά της Σητείας κάθε φορά με τον καλύτερο τρόπο.

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα παιδιά μας αφού δεν χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να ενεργοποιηθούν. Χωρίς την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό δεν μπορεί μια κοινωνία να προχωρήσει και αυτές τις αξίες προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά μας” δήλωσε ο υποδιευθυντής του ΓΕΛ Σητείας κ Μανόλης Τσιφετάκης.

Υπερήφανος για τα παιδιά της Σητείας δήλωσε και ο αντιδήμαρχος κ Νίκος Μακρυνάκης ο οποίος παραβρέθηκε στην παράδοση των προϊόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς