Τελευταία Νέα

Σητεία – Το “ευχαριστώ” για την δωρεά μιας επιτραπέζιας ψηφιακής φυγόκεντρου εργαστηρίων στο νοσοκομείο

Η σχετική ανακοίνωση από την αναπληρώτρια διοικήτρια Μαρία Δαρατσιανού:

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την παραλαβή μιας ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ευγενική χορηγία της Αλίκης και του Γιώργου ΓΑΛΑΝΑΚΗ, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την απαράμιλλη και διαρκή στήριξη που προσφέρουν στο Νοσοκομείο μας καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθούν, στην επάνδρωση του με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό υψηλού κόστους και αξιοπιστίας. Υπενθυμίζουμε και την πριν από λίγους μήνες χορηγία τους για την αγορά ενός υπερπολύτιμου ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ.

Νιώθω την ανάγκη να σας επαινέσω δημόσια, φίλοι μου, Γιώργο και Αλίκη, για την κοινωνική σας ευαισθησία, τα κοινωνικά σας αντανακλαστικά αλλά και την σπάνια φιλανθρωπία σας. Σ’ ευχαριστώ προσωπικά που στέκεστε αρωγοί στην προσπάθεια μας να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας από την υγειονομική κρίση που πλήττει τόσο την παγκόσμια κοινότητα όσο και τη χώρα μας.

Από την μεριά μας, γνωρίζοντας ότι η Δημόσια Υγεία αποτελεί ύψιστο αγαθό και ότι η εθελοντική προσφορά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποκαθιστά το κράτος, υποσχόμαστε ότι θα υπερβάλλουμε εαυτούς για την προάσπιση της, αλλά και την διασφάλιση του ευ ζην των συμπολιτών μας.

Εκ μέρους του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, σας ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευημερία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize