Τελευταία Νέα

Σητεία – Σε εξέλιξη τα έργα στο δημοτικό στάδιο

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης επισκέφθηκε χθες Μ. Δευτέρα το Δημοτικό Στάδιο συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Παπαδάκη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας. Ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μετά από πολυετή καθυστέρηση ένα έργο πνοής το οποίο περιμένουν καρτερικά όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου, φαίνεται να παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Η νυν δημοτική αρχή είχε εξ’ αρχής θέσει στις προτεραιότητές της την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η παρέμβαση, που υλοποιείται στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας, δημιουργεί τις συνθήκες για μια ολοκληρωμένη αθλητική υποδομή, η οποία θα μπορεί να φιλοξενεί τα αθλητικά σωματεία της περιοχής και θα έχει τη δυνατότητα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Το έργο θα ολοκληρωθεί με την επιπλέον χρηματοδότηση για το στέγαστρο των κερκίδων και την τοποθέτηση νέων φωτιστικών πυλώνων.

Σε βάθος μιας διετίας το Δημοτικό Στάδιο Σητείας θα είναι ένα κόσμημα για την περιοχή και σημείο αναφοράς για τη νεολαία του Δήμου μας, καταλήγει το δελτίο τύπου του Δήμου Σητείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς