Τελευταία Νέα

Σητεία – Ποιος βάζει σε κίνδυνο μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού

Από την αρχή του σχολικού έτους, οι δικαιούμενοι μεταφοράς μαθητές του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Σφάκας Σητείας δεν μεταφέρονται στο χώρο των σχολείων και δεν παραλαμβάνονται από εκεί, όπως συνέβαινε όλα τα χρόνια μέχρι πέρσι και όπως προβλέπεται από τη σχετική σύμβαση μεταφοράς των μαθητών του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου με την Περιφέρεια.

 Η επιβίβαση και η αποβίβαση γίνεται στη στάση επί της εθνικής οδού με αποτέλεσμα οι μαθητές του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου 4 με 12 ετών να κάνουν μεγάλη και δύσκολη διαδρομή με τα πόδια και να διασχίζουν την εθνική οδό, πράγμα που είναι πολύ επικίνδυνο για τη ζωή και την ασφάλειά τους.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου, αλλά και μεμονωμένα οι γονείς, έχουν προβεί σε δεκάδες προφορικές και γραπτές ενημερώσεις και παρεμβάσεις προς τις διευθύνσεις των σχολείων, το ΚΤΕΛ Σητείας, την Περιφέρεια Κρήτης, την Τροχαία, τους οδηγούς αλλά μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Καθένας ρίχνει το μπαλάκι αλλού. 

Σήμερα, 20/10/2020, το ποτήρι ξεχείλισε αφού δεδομένου των καιρικών συνθηκών ο κίνδυνος για τα παιδιά μας είναι ακόμα μεγαλύτερος. Ελπίζω το μπαλάκι να μην καταλήξει σε κάποια χέρια όταν θα είναι πολύ αργά.

Μητέρα εξάχρονου

Δείτε επίσης!

Σητεία – “Τα αστεία έχουν τελειώσει, ο κορονοϊός έφτασε – Χρειάζεται στήριξη των νοσοκομείων”

Όσο απομακρυσμένη κι αν είναι η περιοχή, ο κορονοϊός μπορεί να άργησε, αλλά τελικά έφτασε …

Σητεία – Βεβαιώθηκαν παραβάσεις για παραπάνω άτομα σε αυτοκίνητο κατά τη μεταφορά σε αγροτικές εργασίες!

Αυξητική είναι η τάση τις τελευταίες ημέρες των παραβάσεων στην περιοχή της Σητείας. Στο πλαίσιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize