Σητεία – Περισσότεροι από 7000 οι εμβολιασμένοι

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωράει ο εμβολιασμός στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Σητείας. Σύμφωνα με δηλώσεις της Διοικήτριας του Ν.Σ. κας Μαρίας Δαρατσιανού στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ “Περισσότεροι από 7000 είναι μέχρι σήμερα οι εμβολιασμένοι στο εμβολιαστικό κέντρο Σητείας και αυτό είναι μια πολύ καλή εξέλιξη. Η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί γιατί είναι ακόμα πολύς ο πληθυσμός που πρέπει να εμβολιαστεί.

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωράει ο εμβολιασμός στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Σητείας. Σύμφωνα με δηλώσεις της Διοικήτριας του Ν.Σ. κας Μαρίας Δαρατσιανού στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ “Περισσότεροι από 7000 είναι μέχρι σήμερα οι εμβολιασμένοι στο εμβολιαστικό κέντρο Σητείας και αυτό είναι μια πολύ καλή εξέλιξη. Η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί γιατί είναι ακόμα πολύς ο πληθυσμός που πρέπει να εμβολιαστεί. Τους καλούμε όλους να εμβολιαστούν για να μπορέσουμε να βγούμε από αυτήν την κρίση και να ευχαριστηθούμε αυτό το καλοκαίρι”.

 

Συνολικά 79.251 άνθρωποι είχαν λάβει μέχρι σήμερα  τουλάχιστον μία δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού, κάτι που αντιστοιχεί στο 12,7% του πληθυσμού του νησιού.

40.749 άνθρωποι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις, ποσοστό  6,5%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς