Τελευταία Νέα

Σητεία – Ο Νάσος Ζαγκότης θα σκηνοθετήσει την ταινία για το Γεωπάρκο που θα συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ της Κορέας

Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους την οποία θα σκηνοθετήσει ο Νάσος Ζαγκότης και θα συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους για Γεωπάρκα, που θα  πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι στην Κορέα στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Γεωπάρκων. “Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο να έχει μια άρτια αισθητική και να μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον αυτού που θα θέλει να γνωρίσει αυτόν τον τόπο αλλά και να ενεργοποιήσει τους κατοίκους…

Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους την οποία θα σκηνοθετήσει ο Νάσος Ζαγκότης και θα συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους για Γεωπάρκα, που θα  πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι στην Κορέα στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Γεωπάρκων.

“Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο να έχει μια άρτια αισθητική και να μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον αυτού που θα θέλει να γνωρίσει αυτόν τον τόπο αλλά και να ενεργοποιήσει τους κατοίκους της περιοχής να διαφυλάξουν την ακεραιότητα του Γεωπάρκου. Το Γεωπάρκο Σητείας είναι πάρα πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο το φυσικό περιβάλλον αλλά είναι και αυτό που δημιουργούμε εμείς οι άνθρωποι. Παίζουμε πολύ μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του και έχουμε ευθύνη αυτό το περιβάλλον να το αξιοποιήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει πιο θελκτικό και για τους ξένους αλλά και για εμάς τους ίδιους” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο σκηνοθέτης της ταινίας Νάσος Ζαγκότης.

“Στα γυρίσματα της ταινίας δεν εστιάσαμε μόνο στα πολυδιαφημισμένα σημεία της επαρχίας μας αλλά και στο εξαιρετικό τοπίο, τον πολιτισμό και τους ίδιους τους ανθρώπους της ενδοχώρας. Εξάλλου γι αυτό και ο στόχος μας για τα επόμενα δυο χρόνια είναι να συμπεριληφθούν στο Γεωπάρκο και τα υπόλοιπα σημεία του δήμου που σήμερα δεν είναι” τόνισε ο κ Βαγγέλης Περάκης, Συντονιστής του Γεωπάρκου Σητείας

Η δημιουργία της ταινίας είναι μια πρωτοβουλία του ΔΟΚΑΣ η οποία υλοποιείται με την στήριξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας  αλλά και πολλών εθελοντών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς