Τελευταία Νέα

Σητεία – Ο Γιώργος Ζερβάκης απαντά για τον οικισμό Αγκαθιά

Σε πρόσφατο δημοσίευμά του ο κ. Καραμανωλάκης στρέφεται κατά του Δημάρχου για το γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας αποφάσισε τη διακοπή της πολεοδομικής μελέτης του οικισμού Αγκαθιά, αφού είχε προηγηθεί σχετική απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Παλαικάστρου και πάντως μετά από εισήγηση υπηρεσιακών παραγόντων.

Πέραν του γεγονότος ότι – για τους λόγους που αναλύονται στο σκεπτικό της απόφασης – η συνέχιση της εν λόγω μελέτης ήταν αδύνατη και η διακοπή της ήταν μονόδρομος, θα πρέπει να επισημάνουμε στον κ. Καραμανωλάκη ότι η σύσσωμη (όπως αναφέρει) αντιπολίτευση που αντέδρασε στην απόφαση, είχε αποφασίσει ομόφωνα το έτος 2014 και για τους ίδιους σχεδόν λόγους τη διακοπή της πολεοδομικής μελέτης του οικισμού Παλαικάστρου, απόφαση που προσυπέγραψαν τόσο η παράταξη του τότε Δημάρχου κ. Πατεράκη όσο και η μείζονα αντιπολίτευση του κ. Κουρουπάκη.

Τα κροκοδείλια δάκρυα λοιπόν «σύσσωμης» της αντιπολίτευσης για τη δημιουργία εντυπώσεων να σταματήσουν εδώ.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε για τις ενέργειες εκείνες που θα δώσουν στην πόλη και στους οικισμούς μας ολοκληρωμένο πολεοδομικό σχεδιασμό, τόσο μέσω των Τ.Π.Σ. που πρόσφατα εγκρίθηκαν από το Υ.Π.ΕΝ για το Δήμο Σητείας, όσο και μέσα από την προσπάθεια απεμπλοκής μελετών που χρονίζουν επί 10ετίες (π.χ. περιοχής Κολονέλου) ή διαγωνισμών πολεοδομήσεων που σταμάτησαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή παράνομα, χωρίς αποφάσεις των αρμόδιων θεσμικών οργάνων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς